IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зендая събра погледите във Франция

2 декември 2021 12 30

Актрисата присъства на церемонията заедно с приятеля си Том Холанд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На 29 ноември в Париж беше проведена ежегодната церемония по връчването на „Златната топка“. Най-престижното отличие в света на футбола се присъжда на най-добрия играч за изминалата година след гласуване на спортни журналисти от целия свят. Анкетата се организира от списание France Football. Големият победител на вечерта бе Лионел Меси, който прибира „Златната топка“ за рекорден седми път.

Преди обаче погледите да бъдат насочени към света на футбола, церемонията в Париж се превърна в своеобразно модно дефиле. По червения килим се разходиха звезди от спорта, киното и модата, впечатлявайки фотографите с избора си на тоалет. Една от най-интересните гледки беше Зендая, която отново доказа защо получи тазгодишната награда за икона на модата.

Зендая БГНЕС

Снимка: БГНЕС

25-годишната актриса пристигна на червения килим, носейки черна рокля с ефектен гол гръб, който се отличаваше със златни връзки. Тоалетът е от колекцията на Roberto Cavalli за есен 2000 година, но е подобрен от сегашния креативен директор на марката – Фаусто Пуглиси. Именно той се сеща да добави златните метални връзки към големия гръб, което със сигурност привлече вниманието на всички.

За да постави роклята си в центъра на вниманието, Зендая беше хванала косата си на ниска опашка, а аксесоарите бяха сведени до минимум, като актрисата носеше единствено големи златни обеци.

Зендая Гети

Снимка: Getty Images

Актрисата, която скоро ще можем да видим в новия сезон на сериала „Еуфория“, както и във филма „Спайдър-мен: Няма път към дома“, беше придружена от приятеля си Том Холанд. Той носеше класически черен костюм с бяла риза. Двамата дори позираха за кратко пред фотографите, което бележи и първата им публична проява, след като признаха за връзката си.

Малко преди да присъстват на церемонията по връчване на Златната топка, актьорите бяха засечени да вечерят в нощен Париж. Те бяха облечени в по-ежедневни и топли тоалети, опитвайки се да преборят студа във френската столица. За да избегнат нежеланите въпроси, Том и Зендая влязоха и излязоха от ресторанта поотделно.

Слуховете за връзката помежду им започнаха през юли тази година, когато двамата бяха забелязани да се целуват в кола. По-рано през месеца Том заяви пред списание GQ, че иска пресата да спре да навлиза в личното му пространство и да осигури на него и на приятелката му малко спокойствие. „Това не е само моята история. Това е нашата история. И ще говорим за нея, когато сметнем, че сме готови“, каза той пред списанието.

Сега феновете на Зендая и Том очакват с нетърпение премиерата на „Спайдър-мен: Няма път към дома“, за да видят дали двамата ще се появят заедно на червения килим.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари