IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе събра звездни деца в новата си кампания

2 декември 2021 09 00

Ава и Дийкон Фелипе, Наталия Брайънт, Блу Айви и Руми Картър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Единствено Бионсе може да превърне един обикновен вторник в истински празник.

Носителката на „Грами“ зарадва феновете си с видео, показващо новата ѝ колекция дрехи от марката Adidas x Ivy park. Моделите ще бъдат достъпни следващата седмица, но преди това те бяха носени от цяла плеяда звезди. Този път обаче не говорим за възрастни известни личности, а за новото поколение, което съвсем скоро ще поеме щафетата от своите родители.

За да отпразнува началото на празничния сезон, Бионсе събра на едно място своите, децата на Рийз Уидърспун и дъщерята на покойния Коби Брайънт. Феновете успяха да видят Ава и Дийкон Фелипе, които се раждат от брака между Уидърспун и Райън Фелипе, както и Наталия Брайънт – най-голямата дъщеря на Ванеса и Коби Брайънт. Бионсе, разбира се, не забрави и за своите наследници, включвайки във видеото дъщерите си Блу Айви и Руми.

Оставайки вярна на своята академична естетика на колекцията, изпълнителката избра разкошното си имение, което да служи като фон за тенис мачове, четене и игри, в които участват разнообразният актьорски състав. Смелите нюанси на колекцията, карираните и шарените шарки също заемат централно място в рекламата.

Това е първият път, в който Дийкон и Ава се появяват в кампания на марката. В клипа синът на Рийз Уидърспун играе тенис на маса, носейки сив анцуг, а Ава седи на пейка и чете, облечена в черно-бяла рокля. Тя сподели клипа в своя профил в Instagram, а майка ѝ беше една от първите, които коментираха. „Виждам Ава Фелипе и Дийкон Фелипе в къщата на Бионсе“, написа Рийз, която също сподели видеото в своите истории в Instagram.

Наталия Брайънт се появява два пъти в рекламата. Първо, тя носи същия тоалет като Ава, но после се преоблича в бомбър яке и премята косата си зад рамо. „Толкова се радвам, че съм част от кампанията на Ivy Park!!! Обичам те много, лельо Би“, написа Наталия в социалните мрежи.

Разбира се, Бионсе също прави кратка поява в клипа, като е придружена от собствените си дъщери Блу Айви и Руми. Момичетата не са за първи път модели на дрехите на мама и вече съвсем спокойно се държат пред камерата.

Новата колекция ще бъде пусната в продажба на 10 декември и ще включва 89 стила облекло, четири модела обувки и 11 стила аксесоари, които да ви помогнат да изглеждате и да се чувствате по най-добрия начин през зимните месеци и след това. Както при всички други колекции, и тази е достъпна за всички, като размерите варират от ХХХS до 4XL. Цените са между 45 и 600 долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
"Звездни деца"? Имате предвид онея дето ги изнасилват по сатанистките им ритуали? Те ли са звездните деца? Не, мерси
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар