IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: 6 начина да включите високите ботуши в ежедневието си

6 декември 2021 10 30

Има причина те да са обувките на сезона

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Времето за сбогуване с есента бързо наближава, но смяната на сезоните не трябва непременно да се превърне в основен ремонт на вашия гардероб. Много есенни придобивки служат като добро решение през студените месеци. Така че, ако тъгувате, че скоро няма да виждате жълтите листа и ще трябва да се борите със студения вятър, имаме добра новина за вас – все още може да се насладите на някои от любимите си тоалети като пуловерни рокли и шалове, както и високите до коляно ботуши.

Ботушите до коляното попадат в същата категория като дънките с щампа – те са облекло, което може сериозно да промени зимния тоалет и да го превърне в нещо модерно. Те имат цел – колкото повече материал се издига нагоре по-крака, толкова по-топъл ще бъде той при студени метеорологични условия. В същото време обаче високите ботуши са и стилни, така че не е нужно да жертвате хубавия външен вид, за да оцелеете на минусовите температури.

Често облеклото с високи до коляното ботуши е просто – оформено с дънки, обикновено тесни, и овърсайз пуловер. Всичко това е добре, но има множество други тоалети с този модел обувки, които просто се молят да бъдат включени в ежедневието ви.

Ето няколко идеи за различен стил през зимата

Високи ботуши и гащеризон

Кой не обича красив гащеризон, който разрешава всичките ни модни проблеми наведнъж? Единственото, за което трябва да внимаваме тук е аксесоарите, които избираме. Маратонките са идеално съчетаване в този случай, когато говорим за пролетта или лятото. Но за да накарате ансамбъла да бъде функционален и през зимата, добавете високите ботуши, под които, разбира се, има и плътен чорапогащник.

Високи ботуши и клин

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Hage (@tayhage)

Ботушите и клиновете се привличат като магнити, а визията може да бъде официална, ежедневна или спортна. Комбинацията също така осигурява перфектно прилягане, ако се насочвате към модните тенденции от 80-те или началото на 90-те години. Просто изберете голямо шушляково яке, лента за глава и квадратна чанта.

Високи ботуши и пуловерна рокля

Познато? Може би. Класическо? Абсолютно, така че не пропускайте тази уютно-елегантна комбинация. Това е лесен начин да оформите визия, която може да носите на брънч с момичетата, романтична вечеря, в офиса или до магазина.

Високи ботуши и жилетка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Ако 2020 година успя да ни научи на нещо, това е, че уютът трябва да е на първо място, независимо за какъв повод се обличате. След това 2021 година нахлу и ни напомни, че макар комфортът несъмнено да е ключът към това да се чувствате най-добре, не е нужно да жертвате стила си заради него. Трикът е да съчетаете основната уютна част с нещо малко по-елегантно, като плетена жилетка и елегантни високи ботуши.

Високи ботуши и дълга пола

За да оцелеете при суровите зимни метеорологични условия, обличането на повече дрехи е задължително. Така че, макар да свързвате високите ботуши с миниполи, за да придадете на обувките си максималния ефект, който заслужават, използването им като допълнителен слой топлина под миди или максипола или рокля всъщност е доста гениален ход.

Високи ботуши и овърсайз пуловер

Наясно сме, че Ариана Гранде не е измислила тази тенденция, но определено засили интереса към нея през 2018 година. За да овладеете изкуството на тоалета, са ви нужни само две неща – огромен пуловер или суитшърт и ботуши високи до или над коляното. Тъй като се насочваме към зимата обаче ще е добре да добавите дълго палто и чорапогащник към визията, ако температурите започнат рязко да се понижават.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари