IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Златната ера на Холивуд: Никол Кидман и Хавиер Бардем на червения килим

7 декември 2021 14 30

Двамата участват във филма „Да бъдеш Рикардо“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тя влиза в ролята на една от най-известните телевизионни звезди на всички времена. Тя, сама по себе си, е на върха в класациите на Холивуд, що се отнася до талант, награди и признания. Тя ще си партнира с Хавиер Бардем и двамата представят една двойка, която се разпада не само на екрана, но и в живота. Тя е Никол Кидман.

Влизайки в ролята на Люсил Бол, не е изненада, че актрисата донесе целия блясък на Стария Холивуд на червения килим в Лос Анджелис. 54-годишната Кидман изглеждаше повече от невероятно, носейки сребърна дълга рокля на Aramni Prive без презрамки и повдигащо деколте, украсено с кристали. Тя допълни визията си с диамантено колие и висящи обеци. Червената ѝ коса беше елегантно оформена в среден кок, а гримът ѝ се състоеше от яркочервено червило и много лек руж.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

До Кидман гордо застана Хавиер Бардем, който изглеждаше също толкова прекрасно. Актьорът заложи на класически черен тоалет, състоящ се от сако, панталон, риза, папийонка и обувки.

Никол и Хавиер позираха за кратко поотделно, но много бързо се приближиха един до друг и показаха на папараците, че са развили дълбока връзка по време на снимките на филма си „Да бъдеш Рикардо“. Историята разказва за Люсил Бол (Кидман) и Деси Арнас (Бардем), които се изправят пред поредната си криза, която обаче този път може да означава край на кариерата и брака им.

Проектът, собственост на Amazon Studios, се фокусира върху една седмица снимки на сериала „Аз обичам Луси“ през 50-те години на миналия век. Зрителите ще станат свидетели на връзката между Луси и Деси, които играят Луси и Рики Рикардо в ситкома. Никол споделя, че филмът ѝ е помогнал да се вживее в жената зад червеното червило. „Влюбвах се в нея с всяка прочетена страница от сценария. Разбрах, че това, което е правила, е било революционно за жените“, казва актрисата.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Докато Никол се влюбвала в Люсил Бол, то Хавиер Бардем се влюбил в Никол. Испанският актьор признава, че онемял, когато видял колежката си в първия ден от снимките на общия им филм. „Гледай ти. Това е моята съпруга“, казал си той. Приближил се към нея и шеговито ѝ се представил. „Здравей! Аз съм мъжът ти, без значение дали това ти харесва, или не“. Бардем допълва, че с Кидман не са имали много време за репетиране, така че това, което зрителите ще видят на екрана, е чиста химия между двамата.

Що се отнася до сериала „Аз обичам Люси“, Хавиер не е знаел, че той е бил толкова голям хит в Америка през 50-те години на миналия век. Приема ролята на Деси, защото персонажът го заинтригувал със силната си енергия, ума си и неудържимостта си. „Бил е много упорит човек с идеали“, казва Бардем. Фактът, че Арназ е имигрант от Куба, който се опитва да се докаже в Холивуд, още повече привлякъл испанеца.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

От своя страна, Никол се страхувала да влезе в ролята на Луси. Още с избирането ѝ, тя получи множество критики от страна на някои фенове, като това наложи дъщерята на покойната актриса – Луси Арнас, да излезе с официално съобщение, в което защитава избора на продукцията. „Вярвайте ни. Ще бъде добър филм“, каза тя в социалните мрежи.

Кидман и режисьорът Арън Соркин устояват на критиките и зрителите съвсем скоро ще могат да видят дали изборът за Луси е бил правилен. Именно Соркин е бил човекът, който е успокоявал Никол преди да започнат снимките. Тогава той ѝ изпраща няколко имейла, в които я уверява, че ще се справи с ролята и ще запуши устата на критиците.

Никол Кидман

Снимка: Getty Images

Световната премиера на „Да бъдеш Рикардо“ е на 10 декември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари