IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Ратайковски посреща Коледа по бански

8 декември 2021 08 30

9 месеца след раждането моделката се хвали със стегната форма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

До Коледа остават по-малко от 20 дни, но Емили Ратайковски вече е готова да посрещне празника.

В понеделник моделът вдигна градусите в социалните мрежи, позирайки в червен бански, който беше изрязан около корема. Продуктът е от новата колекция на Ратайковски и марката ѝ Inamorata, като феновете ще имат възможност да си го закупят още в сряда. 30-годишната звезда добави и пухена шапка към визията си, за да покаже, че навън все още е зима, независимо от това, което носи.

Емили публикува две снимки в Instagram, като на едната е обърнала гръб на камерата, а на другата гордо показва стегнатия си корем само 9 месеца след раждането на първото си дете. Моделът бански е без презрамки, като горната част е оформена като спортно бюстие, а долната включва прашка. Изглежда, че Ратайковски не се притеснява от тялото си, споделяйки снимките както в профила на Inamorata, така и в своя собствен, където има повече от 28 млн. последователи.

„Разбийте кадифеното плуване. В сряда“, написа моделката и добави, че шапката е от изкуствена кожа, а не от истинска.

Феновете веднага поздравиха Ратайковски за фигурата, оставяйки различни коментари и емотикони под публикацията. Звездните ѝ приятелки Адисън Рей и Кортни Кардашян също харесаха видяното и заявиха, че Емили изглежда невероятно.

Снимките са направени само девет месеца след като Емили посрещна първото си дете. Тя доби син Силвестър от съпруга си Себастиан Беър-Маклард. Това е първата публикация на Емили от средата на ноември, в която тя позира по бельо. В последните три седмици тя насочи всичките си сили към промотирането на новата си книга, озаглавена „Моето тяло“. Моделката споделя, че е доволна от ревютата, които е получила и се надява жените да разберат, че няма разлика между звезди и обикновени хора, що се отнася до сексуалното посегателство.

В „Моето тяло“ Ратайковски говори за своята среща със сексуалното насилие, като обяснява, че се чувства много по-уязвима докато пише, отколкото докато се снима по бански или бельо. Признава, че заставайки пред камерата, тя забравя за себе си и сякаш се отделя от тялото си и отива на друго място. Докато с писането разбира, че споделя най-съкровените си мисли, което понякога я плаши.

Преди няколко седмици моделката призна, че се чувства странно, когато чете отзивите за книгата си в социалните мрежи. Допълва, че все още не може да свикне с коментарите от страна на непознати хора относно детството и личните ѝ взаимоотношения. „Споделям много лични неща и със сигурност е странно да отида в сайта на разпространителя и да видя как хората говорят за връзката с родителите ми или за старите ми гаджета“, казва Ратайковски пред Grazia.

Звездата допълва, че е била нервна и не е била сигурна дали иска да сподели мислите си с целия свят, защото е смятала, че това може да прекъсне любовта ѝ към писането.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
Абе световна практика е да си известен само с полови органи и това си е. Тоя има пет милиона еднакви снимки и все са голи.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар