IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оливия Уайлд, този костюм ни е доста познат!

10 декември 2021 16 30

Актрисата сякаш копира стила на гаджето си Хари Стайлс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хората казват, че колкото повече стоиш с един човек, толкова повече започваш да приличаш на него – в говора, в мисленето, в начина на обличане. Оливия Уайлд доказа това на 100% при последната си изява.

Преди няколко дни актрисата и режисьор организира вечеря заедно с известна автомобилна марка. Събитието се състоя във Венис, Лос Анджелис, а Уайлд прикова всички погледи с избора си на тоалет. Тя облече жълт костюм от две части, като блейзерът беше закопчан, оформяйки дълбоко деколте, което показваше, че Оливия е забравила ризата си у дома. Панталонът ѝ беше с широки крачоли, което е една от водещите тенденции през 2021 година. Визията на актрисата беше завършена с малка жълта чантичка, няколко колиета и пръстени.

Оливия Уайлд

Снимка: Getty Images

Феновете веднага отбелязаха, че жълтият костюм им е доста познат и се зачудиха дали Уайлд не е ровила в гардероба на гаджето си Хари Стайлс. Изпълнителят е известен с любовта си към по-ярките цветове и често можем да го видим в розово, лилаво и жълто. Панталоните на Уайлд също бяха в стила на Стайлс, тъй като той обича тенденциите от 70-те, а широките крачоли са именно оттам.

Хари и Оливия се запознават на снимачната площадка на филма Don't Worry Darling, на който тя е режисьор, а той влиза в една от главните роли. Първоначално нещата между тях са строго професионални, но дългото време прекарано заедно ги кара да се опознаят по-добре и да разберат, че имат доста сходни интереси. Малко след началото на снимките Уайлд се разделя с годеника си Джейсън Съдейкис, от когото има и две деца – 6-годишния Отис и 4-годишната Дейзи.

Хари Стайлс

Хари Стайлс. Снимка: Getty Images

През лятото Хари и Оливия на няколко пъти бяха забелязвани заедно, като първата им обща изява беше на сватба на приятел на изпълнителя. В момента Стайлс обикаля Америка, а Уайлд на няколко пъти беше засечена на негови концерти. Засега обаче двамата не са присъствали заедно на официално светско събитие.

В интервю за Vogue актрисата все пак говори за новата си връзка, без да споменава името на Хари. „Винаги е изкушаващо да поправиш фалшива новина. Но това, което осъзнаваш, когато си истински щастлив, е че не е важно какво мисли непознат за теб. Това, което има значение е любовта и човекът, когото обичаш“, казва тя пред списанието.

Допълва, че през последните 10 години обществото е отделило твърде много внимание на мнението на непознати, вместо да се вслуша в това на хората около себе си. „Сега съм най-щастлива. По-здрава съм от всякога и се чувствам чудесно“, категорична е Уайлд.

Филмът Don't Worry Darling трябва да излезе на екран през 2022 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари