IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Искам пръстенът да ти причинява болка, ако го свалиш“

20 януари 2022 14 30

Любовта на Machine Gun Kelly и Меган Фокс наистина минава граници

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дяволът е в детайлите, що се отнася до годежния пръстен, който Machine Gun Kelly подарява на любимата си Меган Фокс.

Рапърът, чието истинско име е Колсън Бейкър, и актрисата дадоха откровено интервю пред Vogue преди да се появят на червения килим в Милано за колекцията есен 2022 на Dolce & Gabbana. Бейкър беше част от дефилето и се погрижи за музикалното оформление. Преди това той и Фокс позираха на червения килим, като Бейкър носеше черен костюм с кристали, а актрисата избра черен дантелен потник, съчетан с черен сутиен и кожени панталони.

В интервюто си пред Vogue Колсън сподели детайли около годежния пръстен, който подари на любимата си само преди няколко дни. Уникалният дизайн включва два камъка, представляващи рождените месеци на годениците и бодливи ленти, които се събират в неправилно сърце. След годежа Бейкър сподели, че това представлява двете части на една душа, както са самият той и Фокс.

Оказва се обаче, че бодлите не са изобщо декоративни, а наистина бодат. „Така че, ако тя се опита да свали пръстена, ще си причини болка. Любовта е болка!“, казва рапърът пред Vogue. Допълва, че уникалното бижу е „чистокръвен“ колумбийски смарагд, който не е бил обработван по никакъв начин. Диамантът пък е направен лично от бижутера Стивър Уебстър.

„Концепцията е, че пръстенът може да се разпадне, за да станат два отделни пръстена. Когато двата камъка са заедно, те се държат сякаш от магнит. Съединението им образува неправилно сърце“, продължава Колсън.

Заедно с новината за годежа си, рапърът сподели и близък кадър на бижуто. Във видеото скъпоценните камъни блестят докато 35-годишната Фокс движи ръката си. В описанието под публикацията Бейкър обясни избора на дизайн. „Знам, че традицията повелява един пръстен, но аз проектирах цели два – един с изумруд (нейният рожден камък) и един с диамант (моят рожден камък), поставени върху две магнитни ленти от тръни, които се събират като две половини на една и съща душа, образуващи неясното сърце, което е нашата любов“, пише изпълнителят.

Бижутерът Стивън Уебстър казва пред списание People, че чрез използването на магнити, поставени в златото, пръстените се привличат един към друг и седят перфектно на пръста. Според него, това е детайл, който е едновременно модерен и доста необикновен. Въпреки че Уебстър не разкрива цената на пръстена на Фокс, експерти смятат, че той може да струва до 500 000 долара.

„Този стил е Toi et Moi (ти и аз) и има много уникален външен вид. Прекрасният бял диамант и зеленият смарагд наистина се допълват взаимно. Те изглеждат като най-високо качество, като пръстенът струва около 300 000 долара“, казва дизайнерът на бижута Марк Броуманд.

Собственикът на марка за бижута Сахар Манли смята, че цената е малко по-висока. „Изглежда, че всеки скъпоценен камък е 7 карата, което би направило пръстена около 500 000 долара“, споделя той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Аз ( преди 2 години )
Да видим колко ще се задържат заедно тия позьори.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар