IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло пита: С яке или без?

28 януари 2022 10 30

Изпълнителката отново привлече погледите в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

С яке или без? Това е въпросът!

Може тази реплика да не е казана от Хамлет в известния му монолог, но е въпрос, зададен от Дженифър Лопес към нейните фенове. Базирайки се на времето, в което живеем, най-вероятно думите на изпълнителката са също толкова важни за последователите ѝ, колкото са били тези на Шекспир за читателите през 1603 година.

Преди няколко дни Джей Ло сподели две снимки в Instagram, показвайки отново завидна форма и стил на обличане. На първия кадър тя носи черен кожен сутиен с черно кожено яке, което е комбинирала със свободни бели панталони. На втората снимка вече няма и помен от якето, което дава възможност на феновете да видят стегнатата фигура на звездата и да разгледат по-добре кожения сутиен.

И на двете снимки Лопес носи косата си на опашка, а визията ѝ е допълнена от множество аксесоари, включително няколко златни колиета, гривни и кръгли обеци. „С яке или без!?“, написа звездата под публикацията, искайки мнението на своите фенове относно визията, която да избере.

За да отговорим на въпроса ѝ, бихме казали и двете. Черното кожено яке е чудесен избор за променливото време, което наблюдаваме от няколко дни, а коженият сутиен със сигурност ще привлече внимание на всяко едно място, на което отиде Джей Ло.

Очевидно певицата е имала цял ден, изпълнен с модни приключения, тъй като сподели още снимки в социалните мрежи. Тя дори облече зелен копринен халат, който беше вдъхновен от известната ѝ рокля на Versace от наградите „Грами“ през 2000 година. Тогава тоалетът предизвика толкова огромен интерес, че от Гугъл създадоха платформата Google Images, която ви позволява да търсите информация, поставяйки в търсачката цяла снимка.

Съвсем скоро ще видим Дженифър Лопес в поредния ѝ филмов проект. Тя ще участва в Marry Me заедно с Оуен Уилсън и Малума. Очаква се филмът да излезе по кината на 14 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари