IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода – Джей Ло изкушава с палто

26 януари 2022 10 30

Ето с какви обувки го съчета тя

БГНЕС

БГНЕС

Какво ѝ трябва на една жена в студения зимен ден, за да бъде усмихната и щастлива? Може би ще кажете чаша горещ топъл шоколад, по-малко работа, почивка в компанията на любимия човек, шопинг... И като стана дума за последното, ще се съгласите с нас, че ново палто и чифт страхотни обувки, грабнати току-що от витрината на някой магазин, също са добър отговор. Ето например Джей Ло, се появи този уикенд, за да рекламира новия филм с нейно участие, но и за да се похвали с поредните си модни находки.

Звездата качи няколко снимки от Холивуд, на които я виждаме да позира на фона на билборд за лентата Marry Me, където ще я видим в булчинска рокля. Но нещо друго привлече по-голямо внимание в публикацията ѝ. Гаджето на Бен Афлек носи карирано палто, съчетано с кожени ботуши на висок ток – и двете все неща, които всяка жена ще иска да има в гардероба си за сезона.

Палтото на Лопес – с черни, червени и бежови линии, е с дължина до коляното. Ботушите ѝ пък отиват адски много на обемната миничантичка с тъмна верига, която тя е сложила на рамо.

„Харесвам твоята визия!!!“, „Тези ботуши“, Класика“, „Какви крака само“, коментират нейни последователи.

Фенове я карат да мине под венчило с Бен Афлек

През ноември 2021 г. излезе трейлърът към филма „Омъжи се за мен“, който днес Дженифър рекламира по-активно. Той бе заснет още през 2019 г., но заради пандемията се наложи да бъде отложена премиерата му.

Дни преди 14 февруари – на 11, ще видим на екран как латино дивата взима импулсивното решение да се омъжи за непознат човек. Но преди това, нейните фенове в социалните мрежи пишат, че ще се радват изключително много, ако тя мине под венчило в реалния живот – с Бен Афлек.

„Бен и Джен. Нека са щастливи заедно сега и завинаги“, коментира жена под кадрите на Лопес.

Макар някои да подтикват певицата да узакони по-скоро връзката си, други отбелязват, че ако не го направи, те с радост биха заместили актьора, пък било то с халка или без.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари