IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу показва стилните дрехи от модната си линия G. Label

26 януари 2022 10 50

49-годишната актриса разголи стегнатия си корем

БГНЕС

Гуинет Полтроу позира за своята нова модна линия G. Label, която е част от нейната лайфстайл компания Goop. 49-годишната актриса и бизнесдама изглежда не само много стилна, но и доста младолика, в тоалета си от бели дънки с широки крачоли и пуловер на райета.

Звездата сподели публикация в своя Instagram акаунт, с която разкри на своите фенове част от дрехите от колекцията за 2022 година, които са в класически, монохромни цветове – черно, бяло, тъмносиньо, сиво и екрю.

Изображенията от фотосесията са заснети срещу яркобяла стена, придавайки на фотосесията чисто и минималистично усещане. На една от снимките стройната красавица повдига плътния си плетен пуловер, за да разкрие стегнатия си корем.

Класическият моден външен вид на Гуинет е подчертан с чифт маратонки Veja. Полтроу носи много лек, ефирен грим, който подчертава естествената ѝ хубост.

Цените на дрехите на Гуинет, която е майка на две деца – тийнейджъри, започват от 400 щатски долара нагоре.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

 

Goop показа и други визии от най-новите модни предложения в своите Instagram Stories.

1 милион последователи на лейбъла в приложението за споделяне на снимки бяха обработени с още снимки на предприемача в множество аксесоари за дрехи.

Друга публикация показва Гуинет в тъмносин пуловер и черна минипола с високи до коляното черни кожени ботуши.

Пуловерът се отличаваше с тъмно-сини и бели раирани маншети. Влиятелната в лайфстайла Гуинет позира, седнала на ръба на лъскава дървена маса.

От другата страна на снимката има надпис „Нашата нова колекция G. Label влезе в чата. Проследете ни за няколко от любимите ни парчета.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by goop (@goop)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари