IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Кристен Стюарт със стилно предложение

27 януари 2022 14 30

Актрисата отново беше във фокуса на вниманието

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт винаги е била една от най-интересните звезди на червения килим, преминавайки през различни етапи в своя стил.

Докато беше в ерата на „Здрач“, актрисата носеше рокли, които сякаш не ѝ бяха много по вкуса. Стюарт изглеждаше некомфортно пред камерите, опитвайки се да скрие притеснението си от толкова много фотографи, насочили вниманието си към нея. След като излезе от черупката си на „вампир“ и показа истинската си същност пред света, Стюарт вече започна да облича все по-смели ансамбли, в които се чувстваше изключително добре и това си личеше от разстояние.

Усмивката на Кристен не слизаше от лицето ѝ и тя започна да владее червения килим все по-умело. Това се видя и от последните ѝ изяви през 2021 година, когато промотираше филма си „Спенсър“. В различните градове и държави, където се състоеше премиерата, Стюарт винаги впечатляваше с тоалети на известни марки, като Chanel, опитвайки се да отдаде почит към принцеса Даяна, в чиято роля влезе.

Кристен Стюарт

Снимки: БГНЕС

Сега, няколко седмици преди официалното обявяване на номинациите за награди „Оскар“, където се очаква Кристен да попадне в категорията „Най-добра актриса“, тя отново впечатли със стил, но този път беше далеч от този на принцеса Даяна. В понеделник актрисата си беше просто себе си, с усмивка на лице и прекрасна комбинация от дрехи.

За гостуването си в шоуто на Стивън Колбер Кристен избра бяла риза с голяма яка, която беше загащена в черни панталони, чиято дължина стигаше точно над глезените. Под ризата Стюарт носеше бяла тениска, а около раменете ѝ беше увиснала черна вратовръзка, която не беше завързана. Белите токчета дадоха малко допълнителна височина на 165-сантиметровата актриса. Косата ѝ беше завързана в интересен кок, като бретонът ѝ стигаше точно над очите.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Всичко това беше завършено с няколко аксесоара, включително две колиета и бял часовник. Тъй като ръкавите на ризата бяха навити над лактите, камерите лесно уловиха част от татуировките на Стюарт.

Кристен беше гвоздеят в програмата на Стивън Колбер, където говори за филма си „Спенсър“ и отговорността да бъдеш принцеса Даяна. Освен това тя спомена и за личния си живот, където съвсем скоро я очаква сватба за приятелката ѝ Дилън Майър. Въпреки че Стюарт рядко говори за себе си в интервюта, този път тя призна, че може да мине под венчилото още този уикенд.

„Може да го направим още този уикенд или нещо подобно, не знам. След това ще отидем да се позабавляваме с приятели. Просто искам да го направя. Не умея много да планирам нещата. Не мога дори да направя планове за една вечеря“, казва звездата пред Колбер. Тя допълва, че може да бъде доста спонтанна в живота и хората никога не знаят какво ще направи в следващия момент.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Кристен за първи път потвърди за годежа си през ноември по време на интервю с Хауърд Стърн. „Ще се женим. Ще го направим“, каза тогава актрисата. Допълни, че предложението за брак е дошло и от двете страни, защото тя хем е искала да поиска ръката на Майер, хем се е надявала да бъде поискана от любимата си.

Първоначално двойката е искала да изчака поне година преди да мине под венчилото заради коронавируса. И въпреки че точната дата може все още да е в процес на обсъждане, Стюарт вече има няколко неща, за които е сигурна. „Храната трябва да бъде превъзходна“, казва тя, допълвайки че не се интересува много от това какви цветя ще има по масите или в декора.

Церемонията най-вероятно ще се проведе в Лос Анджелис, за да могат всичките приятели на двойката да имат възможност да присъстват. Също така, актрисата не иска нещо много официално, а просто да си каже обета с Майер и след това да започне партито. „Просто това е чудесно извинение да се съберем и да си кажем, че се обичаме пред всичките ни приятели“.

Що се отнася до сватбената ѝ визия, Кристен смята да избегне традиционната бяла рокля или черен костюм и вместо това да облече дънки и тениска, върху която има нарисуван смокинг. Обувките също може да останат у дома. „Искам тя да се смее истерично, когато ме види, облечена в тениска с нарисуван смокинг“, споделя актрисата.

Кристен Стюарт и Дилън Майер стартираха слухове за връзка през 2019 година. Двете дами обаче се срещат много преди това, когато снимат филм заедно. Любовта им започва шест години по-късно, когато се засичат на рожден ден на общ приятел. Малко по-късно Кристен признава чувствата си пред Дилън докато стоят в бар.

В интервю преди година актрисата споделя, че не е мислила за брак докато не среща Майър. Тогава всичко в живота ѝ се нарежда и тя няма търпение да предложи на приятелката си. През 2021 година мечтите и на двете се сбъдват и сега те очакват пандемията да свърши, за да се оженят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари