IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна красота: Джиджи и Бела Хадид за Versace

28 януари 2022 17 40

Донатела също се появява в рекламата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В последната рекламна кампания на Versace семейството е на първо място.

Луксозната италианска модна марка избра любимите си модели Бела и Джиджи Хадид за двойна доза сексапил и елегантност. Известните сестри участват заедно с креативния директор Донатела Версаче, носейки най-новите модели, включително новите чанти La Medusa, други миничантички и токчета с тройна платформа. Така наречените Triplatform токчета са най-новата тенденция в социалните мрежи, която привлича все повече последователи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Заснети от Мерт Алас и Маркъс Пигот, сестрите Хадид носят големи къдрави перуки, свеж грим, който избягва обичайните опушени очи и прекомерния блясък, свързани с Versace. Кампанията включва Джиджи и Бела, облечени в бонбонени латексови корсетни рокли, както и класическите черни рокли, украсени с барокови мотиви на Versace и аксесоари във формата на безопасни игли. Всичко това е допълнено с цветни чорапогащи, които са изрязани отстрани.

„Семейството винаги е в центъра на всичко, което правя, затова обичам Джиджи и Бела толкова много. Те перфектно описват силата на сестрите и изпращат това съобщение на общността на Versace по целия свят. Искам тази кампания да бъде топла прегръдка към глобалното ни семейство в началото на 2022!“, каза Донатела Версаче в официално изявление.

Дизайнерката също така сподели и част от снимките в профила си в Instagram, казвайки че няма как да пропусне възможността да се присъедини към сестрите Хадид, за да покаже колко е важно семейството за Versace. „Семейството е важно за мен, затова исках тези снимки да показват връзката между сестри. Обичам тази кампания толкова много, затова нямаше как да не се присъединя към кралиците на Versace Джиджи и Бела Хадид“, допълни Донатела.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Според списание W, последната обща поява на сестрите Хадид във фотосесия е била преди две години. Тогава те снимаха за Vogue. Все пак те постоянно се засичат на модни ревюта, тъй като често са избирани да показват колекции на една и съща луксозна марка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари