IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимна мода: Дженифър Лопес, това искаме да виждаме

31 януари 2022 14 30

Изпълнителката доказа, че червеният цвят не е само за празници

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зимната мода много често се върти около по-тъмните цветове, символизиращи минорното настроение в душата. Студеното време ни кара да бъдем малко по-сърдити на света, да не искаме толкова много да излизаме навън и доста често не обръщаме внимание на тоалетите си. Най-вероятно гардеробът ви, както и нашият, е пълен с пуловери, суитшърти и панталони в черен, сив или някакъв подобен тъмен цвят.

Зимата обаче не трябва винаги да е свързана с мрачните нюанси, които да потискат още повече настроението ни. Хубаво е да внасяме разнообразие в начина си на обличане, с което да поставим усмивка върху лицето и да се различаваме от останалите хора в тълпата. Затова, при следващото си пазаруване, заложете на нещо цветно и интересно. Гарантираме, че ще харесате резултата.

Ако се чудите какво точно да си купите, вземете пример от Дженифър Лопес. Изпълнителката реши да забрави за класическите черни тоалети, като вместо това ги замени с нещо, което много от нас смятаха, че се носи само по празници.

Преди няколко дни Джей Ло сподели серия от снимки в Instagram, носейки наситеночервен ансамбъл от тартан. Тоалетът включваше обемен пуловер, украсен с метални шипове, и панталони с широки крачоли със същия черен, червен и жълт дизайн. Изпод панталоните се виждаха високи ботуши с остър връх и златни токчета, а дамската чанта от същата карирана материя създаваше допълнителен ефект.

Аксесоарите на певицата се състояха от множество златни гривни, черен колан и сребърна верижка, която висеше от едната страна на панталона. Златно колие със сърце и златни кръгли обеци завършваха картинката. Характерните ѝ карамелени кичури бяха разделени по средата и оформени на дълги нежни къдрици с любезното съдействие на звездния фризьор Крис Апълтън. Джей Ло се придържаше към червената гама дори и в избора си на лак и червило.

„Карираният женски клуб“, написа певицата под публикацията.

Напоследък звездата често залага на карирани модели. Миналата седмица тя позира в зимно карирано палто и пола. Тогава Лопес промотираше новия си филм Marry Me, който се очаква да излезе по кината на 14 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари