IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дами и господа, Блейк Лайвли!

16 февруари 2022 12 30

Актрисата прикова погледите на Седмицата на модата в Ню Йорк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Очевидно Блейк Лайвли е Серена ван дер Удсън и в реалния живот.

34-годишната актриса, станала известна с ролята си на русата богаташка от сериала „Клюкарката“, присъства на дефилето на Майкъл Корс по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. На 15 февруари легендарният дизайнер представи колекцията си за есен/зима 2022, която ще включва „блясък за големия град“.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

Лайвли донесе блясъка и пролетта със себе си, обличайки костюм от три части в пастелносин цвят. Тоалетът се състоеше от миди пола, бюстие и сако, което беше преметнато през раменете на актрисата. Благодарение на късата горна част, феновете и папараците успяха да видят стегнатата фигура на Лайвли, а белите ѝ обувки на висок ток от Louis Vuitton и бял клъч завършиха визията.

Екипът за красота на Блейк се беше постарал гримът ѝ да създава ефект на естествена визия, залагайки на по-лек руж, черна очна линия и червено червило.

Към актрисата в публиката се присъедини и Джиджи Хадид, която беше облечена с голямо черно кожено яке, къс пуловер, бели панталони и кафяви ботуши. Тя допълни визията си с предпазна маска и слънчеви очила.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Модели, включително и Бела Хадид, се появиха на подиума под музиката на Miguel, показвайки есенно-зимни визии, които варираха от уютни до изискани и секси. Много от тях включваха неутрална цветова палитра и разнообразие от текстури, включително кожа, злато и изкуствена козина.

В последните дни Блейк Лайвли доказва на света, че освен в киното, има и талант в избирането на перфектни тоалети.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

Миналата седмица тя впечатли с лилав костюм на Sergio Hudson при пристигането си за мюзикъла The Music Man на Бродуей, направен от близкия ѝ приятел Хю Джакмън. Към нея се присъедини и съпругът ѝ Райън Рейнолдс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари