IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтична киновечер за Том Холанд и Зендая

21 февруари 2022 08 40

Двамата актьори гледаха филма Uncharted, в който участва и Холанд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Свети Валентин може и да е минал, но това не означава, че романтичните вечери за Том Холанд и Зендая са свършили.

25-годишните актьори, които вече не крият любовната си връзка, бяха забелязани да напускат хотел в Ню Йорк преди няколко вечери. На изхода, пред насъбралата се тълпа от папараци и фенове, Холанд и Зендая вървяха ръка за ръка и показаха, че вече дори се координират в избора си на модни тоалети. Двамата бяха тръгнали към екранизацията на филма Uncharted, в който Том изпълнява главната роля.

Том Холанд

Снимка: Getty Images

За романтичната си вечер Зендая изглеждаше великолепно в черна рокля тип „риза“, която комбинира с кожен колан и мрежести чорапогащи. Тя завърши визията си с черни токчета на Christian Louboutin и черна предпазна маска. Прическата ѝ беше оформена в големи къдрици, разделени по средата и спускащи се по раменете ѝ.

Том Холанд реши да покаже, че също е вещ в избирането на модни тоалети, като се комбинира по перфектен начин с приятелката си. Той носеше сив костюм с черно поло и черна предпазна маска. Черните му обувки и леко зализаната назад коса завършиха визията му.

През 2017 година източник сподели пред списание People, че Зендая и Том имат връзка. Тогава слухът не беше потвърден, като малко по-късно двамата започнаха да излизат с други хора. Актрисата имаше кратки взаимоотношения с Джейкъб Елорди, а Холанд имаше връзка с актрисата Надя Паркс. Все пак през 2021 година Том и Зендая отново се събраха, като този път потвърдиха любовта си с целувка пред папараците.

Миналия месец двойката замина заедно за Лондон, за да посети семейството на Том. По време на посещението те бяха забелязани да вървят ръка за ръка пред дома на актьора.

Джей Би Смуув, който играе г-н Дел в новия „Спайдър-мен: Няма път към дома“ каза през ноември, че колегите му са най-прекрасната двойка. „Обичам ги тези двамата. Много ги обичам.“, допълни той и заяви, че Холанд и Зендая са най-сладката двойка в целия свят.

Въпреки че актьорите се опитват да пазят взаимоотношенията си далеч от публичното пространство, Том намекна за промените в живота му, които са се случили след началото на връзката му със Зендая. „Един от минусите на нашата слава е липсата на уединеност. Един момент, който смяташ, че трябва да е само между двама души, които се обичат, става достояние на целия свят“, каза актьорът пред GQ през ноември.

Холанд допълни, че се опитва по всякакъв начин да опази личния си живот в тайна, защото има чувството, че вече споделя твърде много със света.

Филмът Uncharted вече е в кината.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари