IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Белучи – все така секси и вдъхновяваща

21 февруари 2022 18 00

Актрисата се снима за кориците на две списания

БГНЕС

БГНЕС

Моника Белучи е на 57, но продължава да бъде все така секси и вдъхновяваща жените от различни възрасти. Наскоро италианската актриса и модел застана отново пред камера, за да покаже своя чар. И зарадва почитателите си със снимки от фотосесиите за две известни списания.

„Нова корица“, написа звездата, споделяйки кадри с дълга черна рокля. Тя е разкроена в долната си част, а отгоре завършва с балаклава – един от най-популярните аксесоари през последните няколко месеца.

Белучи е приела поканата на руското издание на Harper`s bazaar, чийто нов брой ще излезе в началото на март.

Бившата жена на Венсан Касел позира с зашеметяващия си тоалет пред украинския фотограф Стефан Лисовски.

„Вдъхновяваща и властваща“. Така екипът на списанието вижда Моника, която предварително показва и един по-близък кадър – при който сякаш крие лицето си в яката на тъмното си поло, върху което блести колие от бяло злато на Cartier с голям зелен камък.

„Ти си жена с всяка клетка от тялото си!“, „Перфектна талия! Насладете се!“, „Винаги прекрасна Моника“, „Невъзможно е да се откъснеш от тези снимки“, пишат последователи на актрисата.

Белучи с балаклава и за друго списание

Много от феновете на Моника успяха да изплакнат очи и с няколкото екстравагантни визии, които тя сменя за китайското списание Schön!. И на неговата корица тя е със шапка, прилепваща плътно по главата. Но този път вместо изчистена, тя е с драперии, по които има метални елементи.

„Животът е така устроен, че всеки от нас има добри и лоши моменти. Но ние се учим и от първото, и от второто. Така придобиваме знания, опит и може би мъдрост“, споделя тя и ни показва, че не само черното ѝ отива, сменяйки го с рокля в цвят слонова кост с V-образно деколте и колан на кръста.

София Лорен, Клаудия Кардинале, Анна Маняни – това са актрисите, които винаги са вдъхновявали Белучи за нови роли.

„Всички тези жени, които се борят за своята страст. Затова се съгласих да играя в пиесата „Мария Калас. Спомени в писма“, признава още Моника говорейки за своя нов проект.

Една от най-впечатляващите снимки на актрисата е с кожен комплект – къса пола и яке с метални копчета, с които тя изглежда поне с 20 години по-млада.

Дева Касел върви по стъпките на майка си

И докато Моника Белучи не спира да работи в киното и се снима за най-различни издания и марки, нейната дъщеря става все по-успешна като модел. Младото момиче стана лице на Dolce & Gabbana и подобно на майка си се появи на кориците на Elle и Harper`s Bazaar.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
Истинска, класна, непреходна красота. Дъщеря и не я притежава, но все пак е хубаво момиче.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар