IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи и Бела Хадид – на върха на модата с изцяло нова визия

3 март 2022 15 00

Двете продължават да са център на внимание на всяко дефиле

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джиджи и Бела Хадид безспорно са едни от най-известните и желани модели на нашето време. Сестрите успяват да пробият в индустрията доста рано и оттогава са в нейния център, като представят множество колекции, стават лица на луксозни марки и могат да бъдат видени по стотици билбордове из целия свят. Няма да е преувеличено, ако се каже, че Джиджи и Бела са се запътили към титлата супермодел на новото поколение.

Наскоро двете дами показаха, че биха направили всичко за професията, включително и да променят изцяло визията си. Те бяха част от Седмицата на модата в Милано, където участваха в дефилето на Versace за предстоящата есенна колекция. Джиджи и Бела единствено се различаваха по цвета на косата си, тъй като бяха с еднакъв грим, тоалети в еднакъв цвят и еднакво изрусени вежди.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

За дефилето Джиджи носеше червена кадифена корсетна рокля с латексови ботуши в същия цвят и ръкавици. Тя допълни визията си с червено портмоне.

Междувременно 25-годишната Бела избра подобна визия като на сестра си, но нейният тоалет беше по-къс и с по-дълги ръкави.

Бела Хадид

Снимка: Getty Images

Дуото беше придружено на модния подиум от колежката им Емили Ратайковски, която носеше черен корсет, върху който беше облякла рокля на зелени ресни. Визията ѝ беше допълнена от черен латексов клин и високи обувки.

Появата на сестрите Хадид в шоуто на Versace дойде малко след като двете участваха в новата кампания на марката заедно с дизайнерката Донатела Версаче. Джиджи и Бела са едни от лицата на луксозния бранд, като наскоро рекламираха и пролетната му колекция.

„Семейството винаги е било в центъра на всичко, което правим, и затова обичаме толкова много Бела и Джиджи. Те перфектно показват силната връзка между две сестри и споделят това съобщение с целия свят“, казват от Versace в официално съобщение. Донатела, която изпълнява ролята на креативен директор на марката, заяви, че иска новата кампания да бъде една „топла прегръдка към семейството на Versace по целия свят“.

Сестрите Хадид работят рамо до рамо през последните няколко седмици. Те се появиха заедно на дефилето на Michael Kors в Ню Йорк, както и на тези на Moschino, Tod's и Max Mara в Милано.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари