IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Пенелопе Крус, прекрасна си!

9 март 2022 14 30

Актрисата беше част от ежегодния обяд на номинираните за „Оскар“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Пенелопе Крус извади нов сексапилен тоалет от гардероба си, за да го покаже пред колегите си от Холивуд по време на ежегодния обяд на номинираните за „Оскар“.

47-годишната актриса беше сред гостите в хотел Плаза в Лос Анджелис, където Академията на филмовото изкуство събира най-добрите представители на киното от последната година, успели да спечелят номинация за „Оскар“. Събитието се състоя отново след едногодишна пауза заради пандемията от коронавирус. Крус е номинирана за най-добра актриса в главна роля за играта си в „Паралелни майки“, като ще се изправи срещу Кристен Стюарт, Никол Кидман, Джесика Частейн и Оливия Колман.

Пенелопе Крус

Снимка: БГНЕС

Преди обаче наградите да бъдат раздадени на 27 март, звездите на Холивуд показаха, че не са забравили какво означава стилно обличане и се разходиха по поредния си червен килим тази година. Вниманието ни веднага беше привлечено от Пенелопе Крус, която продължава да доказва, че е една от най-елегантните дами в своята индустрия.

За специалното събитие актрисата облече розова минирокля на Chanel без ръкави, която беше направена от тъкан материал и включваше копчета и скъпоценни камъни, които се простираха по цялата дължина на тоалета. Крус дори имаше и допълнителен бонус – джобове, които рядко се срещат върху рокли. Тя завърши визията с малка черна чанта и черни токчета.

Пенелопе Крус

Снимка: БГНЕС

До Крус застана съпругът ѝ Хавиер Бардем, който също ще се бори за „Оскар“ за най-добър актьор. Той облече тъмнокафяв костюм. Испанецът ще се опита да спечели втората си златна статуетка, изправяйки се срещу Бенедикт Къмбърбач, Андрю Гарфийлд, Уил Смит и Дензъл Уошингтън.

Що се отнася до Пенелопе, тя се гордее, че отново е имала възможността да работи с режисьора Педро Алмодовар по филма „Паралелни майки“. Признава, че само прочитането на сценария я е накарало да се разплаче. Въпреки че Педро няма представа какво е да бъдеш майка, актрисата уверява зрителите, че той много добре е разбрал важността на тази задача и каква отговорност идва с нея. „Харесва ми, че представя тези различни аспекти на майчинството и не съди нито един от тях“, казва Крус пред Harper's Bazaar.

Пенелопе е майка на две деца – 11-годишният Лео и 8-годишната Луна, които споделя с Хавиер Бардем. В интервю за NPR разказва как майчинството е повлияло на снимките на „Паралелни майки“. Казва, че отглеждането на деца е променило много неща в мисленето ѝ за живота, в усещанията ѝ за важните неща и факта, че вече не мисли първо за себе си, а поставя децата си над всичко.

Пенелопе Крус

Снимка: БГНЕС

„Преди работех постоянно, 17 или 18 часа на ден, докато не станах майка. Снимах по три-четири филма на година, пътувах постоянно. Но промених този ритъм, защото приоритетът ми беше да бъда с децата си и да ги отгледам. Не исках да пропусна нито една част от живота им“, казва Крус.

Дали Пенелопе Крус или Хавиер Бардем ще си тръгнат с „Оскар“, ще разберем на 27 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари