IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Оплюха нова рокля от колекцията на Виктория Бекъм

11 март 2022 18 00

Приличала на нощница с разлята по нея доматена супа

Getty Images

Getty Images

Виктория Бекъм беше подиграна, след като купувачите оприличиха рокля от новата ѝ колекция на нощница, по която сякаш е разлята доматена супа. Въпросната нова дизайнерска рокля на съпругата на Дейвид Бекъм е с дължина до пода и струва 1390 британски паунда.

Клиентите обаче не са особено впечатлени от бялата дреха, която има масивна щампа в прасковен цвят отпред, която много прилича на петно ​от храна. Друг човек сравни щампата с разлято кафе или консерва с боб, а трети заяви, че самата рокля от колекцията пролет/лято 2022 на Виктория прилича по-скоро на нощница и не си струва парите.

Иначе въпросното лятно творение на 47-годишната Пош Спайс е изработено от 100% дантела върху копринен сатен, който има силен, лъскав блясък. Фината рокля е с права кройка и носи спокойното излъчване на модата от 90-те.

Бившата певица от групата Spice Girls в момента се бори за оцеляването на модната си къща, тъй като според много доклади нейният лейбъл е натрупал загуби от над 46 милиона британски паунда от стартирането си през 2008 г.

Иначе състоянието на Виктория и на бившата футболна звезда Дейвид Бекъм се оценява на 380 милиона британски паунда. Тази седмица двамата обещаха да дарят 1 милион паунда, за да предоставят незабавна помощ на народа на Украйна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Михаела ( преди 2 години )
Че то есенно-зимната колекция на Диор да не е по-хубаво?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар