IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: Рийз Уидърспун напомни за своя известна героиня

12 април 2022 16 30

Тя отбеляза Месеца на женската история с вицепрезидента Камала Харис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Има филми, които ни впечатляват не само с историята и актьорската игра, но и с безупречния си моден стил. Зад избора на красиви тоалети и прически стои цял екип от професионалисти, които изучават всеки един герой, неговата история, начин на поведение и характер, за да могат да направят най-добрите дрехи за него. Именно затова големите наградни събития като „Златен глобус“, „Оскар“ и „Еми“ имат специални категории, в които се почитат най-добрите в грима, прическите и модата.

Един от тези филми е „Професия блондинка“. Там виждаме Рийз Уидърспун като уж не толкова умната Ел Уудс, която е известна със своята любов към модата. Когато гаджето ѝ решава да се раздели с нея, тя се записва да учи в юридическия факултет, за да бъде по-близо до него и да се опита да спаси връзката им. Докато е там обаче Уудс разбира, че тя е не само модна кралица, но нещо много повече.

Феновете на „Професия блондинка“ със сигурност не могат да забравят розовия ансамбъл на Уидърспун, с който тя се разхожда из улиците на големия град, докато в едната си ръка държи малкото си кученце, а в другата – дамската си чанта. Очевидно и самата актриса не е готова да се раздели с емблематичната си роля, ако съдим по последния ѝ моден избор.

Рийз пристигна във Вашингтон, за да се срещне с вицепрезидента Камала Харис и да отбележи Месеца на женската история. За случая актрисата носеше бонбоненорозово палто, което изглеждаше точно като нещо, извадено от гардероба на Уудс. Тя го комбинира с розови панталони, розови токчета и бяла чанта Bvlgari.

„24 часа в окръг Колумбия, за да отпразнуваме Месеца на женската история със скъпи приятели и няколко нови такива!“, написа актрисата под галерия от снимки, публикувана в социалните мрежи. Кадрите показват, че Уидърспун е оползотворила времето си във Вашингтон, посещавайки магазин за слънчеви очила, местно заведение за хранене и артгалерия. На друга снимка актрисата показа още един поглед към облеклото си, като позира усмихната до американската активистка за граждански права и лидер на Работническата партия Долорес Хуерта.

Феновете веднага забелязаха приликата между стила на Рийз и този на Ел Уудс, като много от тях аплодираха избора на палто. Всички те с нетърпение очакват „Професия блондинка 3“, за който се заговори през 2018 година. Тогава Уидърспун потвърди, че отново ще влезе в известната си роля, но официалната премиерна дата беше насрочена за май 2022 година. Това обаче няма да се случи, тъй като сценарият все още не е готов.

Минда Калинг, която е един от сценаристите, заяви пред TIME, че иска да напише красива история и да почете предишните две части. Тя посочва, че третият филм ще проследи историята на 40-годишната Ел Уудс и ще покаже как светът се е променил от 2001 година, когато излиза „Професия блондинка“. Калинг признава, че поставянето на Ел в нова ера е било трудно, но обеща, че героинята все още е забавна.

Засега предстои да видим кой ще се завърне в ролите от първите два филма. Люк Уилсън каза, че с удоволствие ще се появи в „Професия блондинка 3“, но все още не е потвърдил завръщането си като Емет. Минда Калинг иска да гарантира, че феновете ще видят една нова версия на Ел, която се опитва да навлезе в новото десетилетие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари