IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли: Никога не съм работила със стилист

21 май 2022 16 30

Актрисата признава, че всичките тоалети, които носи, ги избира сама

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки един от незабравимите тоалети на Блейк Лайвли е бил избиран от самата нея. 

34-годишната актриса наскоро даде интервю пред Vogue за поредицата им "Life in Looks". Видеото беше публикувано след изявата на Лайвли на тазгодишната Met Gala, където отново ни спря дъха с роклята си. Дизайнът от Atelier Versace беше вдъхновен от цветовете на Статуята на свободата, които се сменяха, създавайки невероятен ефект. 

Оказва се, че роклята от Met Gala, както и почти всички други незабравими модни визии, са избрани от самата Блейк. Това става ясно от откровенията й пред Vogue, които споделя, връщайки се назад 17 години, за да разкрие най-любимите си тоалети. 

Актрисата си спомни за визии от 2005 година, които носи по време на участието си във филма "The Sisterhood of the Traveling Pants", както и за тези от сериала "Клюкарката", който се излъчва от 2007 до 2012 година. Тя също така говори и за няколко тоалета от червения килим - от фестивала в Кан до филмови премиери, както и за визиите си по време на трите си бременности и незабравимия костюм от филма "A Simple Favor". 

"Не работя със стилист. Никога не съм работила", казва Лайли във видеото. Тя допълва, че дори не се притеснява да направи няколко промени по тоалетите си съвсем сама. За наградите Gem в Ню Йорк този парт, актрисата е ушила част от ансамбъла си и то по път към събитието. Тогава е поискала жълт диамант от бижутерката Лорейн Шварц, който да зашие в роклята си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

"Возя се в колата и държа игла и конец, с които да пришия този жълт диамант върху роклята си, молейки се да не разваля тоалета. След края на събитието, трябва да върна бижуто", казва Блейк пред Vogue. 

Друг съвет към безупречен стил, който Лайвли дава на своите фенове, е да не се страхуват да използват това, което имат под ръка. В нейния случай - това, което съпругът й Райън Рейнолдс притежава. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

За първата реклама на напитката й Betty Buzz миналата година, актрисата и предприемач каза пред Vogue, че е отворила гардероба на Рейнолдс и взела част от дрехите му. Облича любимото му палто, дънки и тениска и отива да заснеме рекламата. Тя дори сяда на същия стол и на същото място, на което Рейнолдс заснема своите промоционални снимки за марката джин Avion. 

Кои са другите любими тоалети на Лайвли и какви тайни споделя за тях, вижте във видеото на Vogue

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари