IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: Кралица Летисия следва популярна тенденция

18 май 2022 10 30

Съпругата на испанския крал не се притеснява от по-дръзки тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Модната индустрия претърпя сериозни промени през последните години. Станахме свидетели на първите онлайн дефилета без жива публика заради пандемията, превръщането на фабрики за дрехи в такива за медицински материали и предпазни маски и обединяването на известни дизайнери в помощ на нуждаещите се заради войната в Украйна.

Относно тенденциите в модата, също видяхме голяма промяна. Вместо да изпробват нещо невиждано досега, марките се завърнаха към миналото, черпейки вдъхновение от 60-те до 90-те години. На пазара се появиха тоалети, които сме виждали по снимките на нашите майки и баби, включително панталоните с широки крачоли, дългите плътни рокли и дантелите.

Една от най-големите тенденции от миналото, която се завръща с пълна сила през 2022 година, е роклята с изрязани части. Тук говорим за големи или малки части от тоалета, които напълно липсват, за да разкрият малко повече плът и да превърнат визията в по-сексапилна. Подобна рокля е носена от Шер през 70-те, Дженифър Лопес през 90-те и Наоми Кембъл през 2000-те години.

Сега тоалетът се появи по телата на Зендая, Ким Кардашян, Дуа Липа, а съвсем скоро и по това на испанската кралица Летисия. Оказва се, че дизайнът е тук, за да остане и навлиза в гардеробите не само на холивудските знаменитости, но и в този на кралските особи.

кралица Летисия

Снимка: БГНЕС

За събитие на Червения кръст, организирано във Валенсия през седмицата, кралица Летисия избра прекрасна розова миди рокля, която се отличаваше с леки изрязани части около коремната област. Дизайнът от испанския лейбъл Cayro Woman беше изключително елегантен и създаваше илюзията, че е от две части, прихванати с кръгла тока през средата. Роклята беше с дълъг ръкав и леко показваше стегнатата фигура на кралица Летисия.

Испанската кралска особа комбинира тоалета с розови токчета с остър връх на Carolina Herrera и розова чанта. Бижутата ѝ бяха сведени до минимум, състоящи се само от златни кръгли обеци и златен пръстен. Косата на кралицата беше перфектно разделена по средата, пусната назад и с леко накъдрени краища.

Въпреки че не е с дръзки изрязани участъци като тези на Versace или Nensi Dojaka, роклята на кралица Летисия представлява свеж поглед върху кралския стил и показва, че тенденцията наистина е подходяща за всеки. Розовият цвят също ще бъде на мода тази година, така че кралската особа на Испания набързо ни предаде един урок по пролетно-летен стил.

Дали скоро ще видим и Кейт Мидълтън в подобна рокля, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари