IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светът е за двама: Стилните Меган Фокс и Machine Gun Kelly на червения килим

18 май 2022 12 30

Годениците присъстваха на премиерата на общия си филм Good Mourning

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Казват, че колкото повече време прекарваш с един човек, толкова повече започваш да приличаш на него. Навиците ви стават еднакви, интересите ви се застъпват, стиловете на обличане се допълват. Постепенно събирате две половини в едно и започвате общия си живот.

Така се случи и с Меган Фокс и Machine Gun Kelly. На пръв поглед две напълно различни личности, които в обикновени обстоятелства едва ли си биха обърнали внимание. Той е рапър с нестандартно чувство за стил и визия, а тя е една от най-сексапилните актриси в света. Но съдбата има забавен начин да покаже на всички ни, че никой не може да върви срещу нея, дори и нормите. Затова реши да събере Machine Gun Kelly и Меган Фокс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Двамата се запознават по време на снимките на филма Midnight in the Switchgrass. Продукцията спря работа заради пандемията от коронавирус, но това не попречи на звездите да прекарват време заедно. През май 2020 година Machine Gun Kelly, чието истинско име е Колсън Бейкър, пусна песента си Bloody Valentine, в чийто клип участва Фокс като неговата доминантна приятелка.

Останалото, както се казва, е история, която продължава с годеж и непрестанни появи на червения килим.

Една от последните подобни изяви беше преди няколко дни, когато Фокс и Бейкър присъстваха на премиерата на общия си филм Good Mourning. Двамата изглеждаха невероятно в допълващи се тоалети, като актрисата показа защо е наричана „секссимвола на Холивуд“, а рапърът пък отново впечатли с нестандартния си вкус.

Фокс избра розова рокля с висока цепка и без презрамки. Тоалетът притежаваше повдигащ гърдите ефект и стегната талия, а по цялата му дължина блестяха малки камъчета. Актрисата комбинира роклята с токчета на висока платформа, красиви обеци и бял маникюр. Прическата ѝ беше вдъхновена от стария Холивуд, отметната върху едното рамо, а гримът ѝ се състоеше от блестящи сенки и чифт изкуствени мигли. Скулите ѝ бяха подчертани с обилно количество руж и бронзант, а устните ѝ бяха покрити с матово червило в ягодов цвят.

Меган Фокс,

Снимка: БГНЕС

Плътно до Меган беше застанал годеникът ѝ, който носеше красив яркорозов костюм с рози и черно-бели обувки. Косата на певеца все още е в розов цвят, а бижутата му бяха повече от тези на Фокс, включващи няколко пръстена на двете ръце, висящи обеци и гривни.

На червения килим присъстваха и съавторът и режисьор Мод Сън, както и колегите му Джена Бойд, Бу Джонсън, GaTa и Зак Вила. Good Mourning е режисьорски дебют за Колсън Бейкър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MGK ITALY (@estxx_italy)

Филмът разказва историята на филмова звезда на име Лондон Клаш (Колсън Бейкър), чийто свят се обръща с главата надолу, когато получава съобщение, което звучи като раздяла с любовта на живота му. За съжаление, това идва в лош момент, тъй като Лондон има важна среща, касаеща кариерата му, насрочена за същия ден. Разбира се, в крайна сметка Лондон ще трябва да реши кое е по-важно – истинската любов или професията.

Good Mourning трябва да излезе по кината на 20 май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари