IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шаферка за пример: Ариана Гранде с интересен сватбен тоалет

18 май 2022 11 00

Брат ѝ Франки вече е женен мъж

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ариана Гранде не е обикновена шаферка! Тя е стилна шаферка!

Миналата седмица младата изпълнителка показа снимки от сватбата на брат си Франки, който се врече във вярност на любимия си Хейл Леон. Церемонията обаче не беше никак обикновена, а имаше специална тема, с която гостите да се съобразят. Младоженците поискаха всичко да бъде в космически стил, включително и дрехите на присъстващите. Очевидно Ариана Гранде нямаше никакъв проблем с това.

За сексапилната си визия звездата избра тоалет от две части на Vera Wang, който включваше изключително разкриваща горна част и максипола с висока цепка. За да покаже част от татуировките си по тялото и стегнатата фигура, Гранде избра горната част на шаферския костюм да бъде съставена единствено и само от сутиен с тънки презрамки, който дори не беше изцяло завършен. Тя допълни визията с черна панделка в косата.

Гримът ѝ беше също толкова впечатляващ, направен в традиционния за Гранде стил. Използвайки продукти от собствената си колекция R.E.M., визията ѝ включваше черна крилата очна линия, блясък по клепачите и тухленочервено червило, върху което беше поставен бляскав гланц за устни.

Ариана Гранде и Вера Уанг имат специална връзка, що се отнася до сватбените тоалети. Миналата година дизайнерката създаде булчинската рокля на изпълнителката, която беше вдъхновена от Одри Хепбърн. Дизайнът включваше деколте във формата на сърце и гол гръб.

Що се отнася до сватбата на брат ѝ Франки, Гранде изрази радостта си в социалните мрежи. Тя сподели снимка на двамата младоженци, които се целуват пред олтара. „Две много невероятни и космически свързани души. Обичам ви и двамата и ви желая безкрайно щастие и здраве“, написа гордата шаферка. Тя благодари на Хейл Леон, че обича Франки и заяви, че това е единственото нещо, което желае за брат си.

Франки и Леон се ожениха на 4 май във Флорида, организирайки си сватба в стил „Междузвездни войни“. Церемонията е била само за близки и приятели, а младоженците изненадаха феновете си с новината, споделяйки снимки в социалните мрежи.

„Представяме ви г-н и г-н Гранде! Да! Оженихме се! Изненада!“, написа Франки под публикацията. Той допълни, че церемонията е била интимна и се е състояла в семейния му дом във Флорида. Майка му Джоан Гранде е венчала двойката, а Франки допълни, че вече е женен за мъжа на мечтите си и двамата са се запътили към своя щастлив край.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари