IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Селена Гомес с две черни рокли за една вечер

18 май 2022 10 50

Изпълнителката направи дебюта си като водеща на SNL

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес донесе целия си стил и блясък на сцената на Saturday Night Live за дебюта си като водеща.

През уикенда изпълнителката се присъедини към дългия списък от известни имена, които са ръководили шоуто в Ню Йорк, заставайки начело на епизод от 47-ия му сезон. Специалният гост на Гомес беше колегата ѝ Post Malone, а в откриващия монолог изпълнителката се пошегува с любовния си живот. Засега Селена е свободна, след като премина през няколко връзки с известни мъже, включително Джъстин Бийбър, Орландо Блум и The Weeknd.

„Една от причините, поради които съм развълнувана да водя SNL е, защото съм сама. А съм чувала, че тук е чудесно място да откриеш половинката си“, каза тя пред публиката. След това започна да изброява някои от двойките, които са се запознали чрез шоуто и все още са заедно. Списъкът включва имена като Ема Стоун и съпругът ѝ Дейв Маккари, Скарлет Йохансон и съпругът ѝ Колин Джост, както и Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян.

Селена, която от дълго време не крие факта, че е сама, сподели, че шоуто е чудесен начин да опознае някого, тъй като не иска да се впуска в приложения за запознанства. „Искам да кажа пред целия свят, че търся любовта. Бих казала, че търся своята сродна душа, но в този момент ще приема всеки“, пошегува се тя.

Кайл Муни, който е част от актьорския състав на SNL, веднага се опита да попадне в радара на Гомес, като предложи да ѝ бъде гадже. „О, не. Не. Аз просто се шегувах. Не мисля, че това ще бъде нашето приключение... ти не си ли женен?“, отговори му Селена. Муни обаче не беше единственият актьор, който се опита да забрави за брака си, за да спечели изпълнителката. Джеймс Остин Джонсън също се пошегува, че веднага би завел Гомес на вечеря, но тя го върна в реалността, напомняйки му, че съпругата му го чака у дома.

Две черни рокли за една вечер

Освен че спечели публиката със забавни коментари за личния си живот, Гомес прикова погледите и с избора си на тоалет.

За дебюта си като водеща на SNL, тя избра елегантна черна минирокля на Mach & Mach, която включваше дълги ръкави с леко разширени маншети и фалшив силует на деколте. Допълнителен привлекателен ефект създаваха и леките изрязани части отстрани и отзад на роклята. Завършващи елегантната причудливост на роклята бяха вертикалните редове от кристални панделки – запазена марка на Mach & Mach – подчертаващи всеки ръкав.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanity Fair (@vanityfair)

Облеклото на Гомес беше завършено със златни обеци от HVN. Бижутата, които струват едва 145 долара, бяха покрити с черни кристали, създавайки още повече блясък и стил.

Що се отнася до обувките, изпълнителката избра елегантен чифт токчета от Aquazzura. Дизайнът за 1195 долара включваше заострени върхове и тънки каишки от черен велур. Огледалните сребърни токчета бяха завършващия щрих на обувките.

Малко по-късно, след края на шоуто, Гомес се запъти към афтърпартито, носейки друга, но също толкова елегантна черна рокля. Дизайнът този път беше дело на Michael Stewart, като идеално описваше тялото на изпълнителката. Роклята се отличаваше с висока цепка до бедрата, повдигащо бюста деколте и никакви презрамки.

Селена се усмихваше широко, вървейки през тълпата от фенове, а косата ѝ в стил „боб“ беше свободно пусната надолу. Аксесоарите и гримът бяха сведени до минимум, а черният маникюр допълваше роклята за вечерта.

Партито след епизода на SNL беше посетено още от Кара Делевин, Луис Хамилтън и Post Malone.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

93860198 ( преди 1 година )
Тази е като някакво селянче, дошло в града да учи в техникум.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар