IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Абитуриентски балове 2022 – Лени Клум избра рокля от гардероба на мама

17 май 2022 12 30

Оказва се, че Хайди Клум има подходящи дрехи дори и за този тип събитие

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Май месец е един от най-вълнуващите периоди в годината, особено ако сте дванадесетокласник. Сега е времето за празненства, малко сериозни дни за учене, и отброяване до 12 с пълно гърло. Да, май месец е времето, в което дванадесетокласниците се сбогуват с училище и навлизат в реалния свят, започвайки живота си на възрастен и отговорен човек.

Но преди всички трудности да се изпречат на пътя им, абитуриентите имат една вечер, в която да забравят за света навън и да се насладят на празненства, силна музика и много танци. Баловете съвсем скоро ще започнат, а подготовката със сигурност е почти готова. Костюмите и роклите са избрани, часовете при фризьори, козметици и маникюристи са запазени, а обувките са добре излъскани и готови за безкрайните моменти на дансинга.

Май месец е бално време и в Америка, така че децата на известните личности също преминават през всички тръпки и вълнения, познати и на нас. Една абитуриентка вече е готова с избора си на рокля, разравяйки се в гардероба на мама. Но не мислете, че тоалетът е в ретро стил, който не се вписва в днешните тенденции. Напълно обратното.

Когато майка ти е Хайди Клум, тоалетите в гардероба ѝ никога не са скучни и са подходящи за всяко едно събитие, включително и абитуриентски бал. Точно затова дъщеря ѝ Лени реши да потърси какво има в запасите на мама и да избере нещо за специалната си вечер.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

В социалните мрежи Лени публикува снимка, на която носи черна рокля без презрамки. Самата тя споделя, че избраният тоалет за бала всъщност е винтидж парче от гардероба на Хайди Клум. Моделката го е носила през 1998 година на събитие, организирано от Comic Relief VIII – благотворителна програма на HBO, която включваше участия от Били Кристъл, Упи Голдбърг, покойния Робин Уилямс и Джейсън Александър.

Оказва се, че елегантната миди рокля без презрамки все още е толкова стилна и актуална и през 2022 година, колкото беше преди 24 години. Лени комбинира тоалета с нежно сребърно колие и малка черна чанта, която беше покрита с кристали. Прическата ѝ беше перфектно оформена в нежни къдрици и спусната назад. Гримът на абитуриентката се състоеше от лек руж, розово червило и черна спирала.

„Бална вечер с роклята на мама“, написа Лени под публикацията си. Приятели, фенове и, разбира се, Хайди Клум коментираха с различни емотиконки на сърца и влюбени човечета, изразявайки възхищението си от красивата абитуриентка.

Когато Хайди Клум първоначално носи роклята, тя я допълни по подобен начин, карайки феновете да вярват, че именно моделката е помогнала на дъщеря си да оформи тоалета си за бала. Единствената разлика е, че Клум беше избрала по-дълго колие и отворени черни обувки. Косата ѝ пък беше перфектно изправена и се спускаше по рамената.

Това не е първият път, в който Лени следва стъпките на известната си майка. Момичето направи дебюта си в модата през декември 2020 година, появявайки се на корицата на германския Vogue именно с Хайди, като и двете носеха цветни тоалети на Versace. Месец по-късно Лени участва и в първото си модно ревю по време на Седмицата на модата в Берлин. Тя беше част от дигитална презентация, промотираща няколко дизайнери.

„Надявам се, че независимо къде си, винаги ще помниш това, което съм ти дала преди 16 години. За големите решения в живота, но също така и за много малките. И дори често да не чуваш умните съвети на майка си, ето ти още един – никога не прави нещо, което не искаш и винаги слушай инстинкта си“, написа Хайди под публикация в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Тя допълни, че Лени я очакват страхотни неща, а участието във Vogue е най-добрият начин за започване на кариера в модата. „И въпреки че ми е трудно да те пусна в света, винаги ще правя всичко, за да си щастлива и да сбъдваш мечтите си. Горда съм да бъда твоя майка!“, завърши моделката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари