IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт в Кан - мастър клас по стил и елегантност

25 май 2022 16 30

Дори не преувеличаме с думите си

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Не можем, а и не искаме, да скрием любовта си към Кристен Стюарт. Актрисата претърпя огромна трансформация в Холивуд, напълно загърбвайки дните си в "Здрач" и показвайки на целия свят, че всъщност може да играе и сериозни роли. Последната такава й беше в "Спенсър", където влезе в обувките не на кого да е, а на принцеса Даяна и получи първата си номинация за "Оскар". 

Освен с подобряването в актьорски аспект, Стюарт се превърна и в модна икона на своето време. Нестандартният й стил на обличане, по-бунтарските прически и уникалното съчетаване на тоалети и аксесоари, я изкачиха на върха в модните класации. Ден след ден, червен килим след червен килим, Кристен доказва, че умее не само да бъде муза на Холивуд, но и на дизайнерите. 

Тази година Стюарт превърна всяка една своя поява на филмовия фестивал в Кан в огромен моден момент. Тя зарадва фотографите и феновете с цели четири незабравими тоалета, а най-вероятно това няма да е последният път, в който ще пишем за стила й във Франция. Все пак, фестивалът тепърва започва. 

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Първата поява на Кристен беше на 23 май, когато тя беше забелязана в ежедневно облекло, което обаче заслужава внимание. Визията включваше къси дънкови панталонки на Levis, бяла тениска на Chanel и черни кубинки, от които се подаваха високите бели чорапи. Всичко това беше завършено с колие и слънчеви очила, а косата на актрисата беше свободно пусната върху раменете й. 

Малко по-късно Кристен доказа, че в гардероба си притежава не само ежедневни тоалети. Отново залагайки на Chanel, чието лице е от години, актрисата комбинира черни панталони с прозрачен потник, украсен с перли. Слънчевите очила отново бяха на лицето й, но този път косата беше оформена в кок, а един кичур се спускаше от дясната страна на лицето. 

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

За официалната си поява на червения килим, преди прожекцията на новия й филм Crimes of the Future, Кристен вече беше в пълна готовност за камерите и Франция. Спазвайки традицията за стилно облекло в Кан, актрисата избра бяла пола на Chanel и къс тъп с дълги ръкави. Той се отличаваше с цветен дизайн, вдъхновен от стъклописа, а полата имаше огромна панделка. Кремавият дизайн се простираше малко над глезените и имаше цепки от двете страни. 

За блясъка, достоен за червения килим, Стюарт върза косата си на вълнообразна опашка. Няколко кичура бяха пропуснати за лек, но все пак официален вид. Устните й бяха в мек нюанс на розово, който се комбинира перфектно с грима на очите в бронзови нюанси. 

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Безгрешните визии продължиха с червен костюм на Chanel, носен на 24 май. Цветният панталон с бели детайли включваше лого на Chanel и сребърни копчета. Кристен пропусна да облече риза и вместо това носеше сакото си разкопчано. Тя допълни визията с оранжеви слънчеви очила и обувки на платформа. 

Този път косата й беше свободно пусната и заметната на една страна. Задължителните слънчеви очила бяха в жълт цвят, а аксесоарите се състояха от два пръстена, един от които е годежният, подарен от приятелката й Дилън Майър. 

Кристен Стюарт

Снимка: БГНЕС

Малко по-късно червеният килим отново имаше честта да посрещне Кристен Стюарт, този път облечена изцяло в черно, но отново в Chanel. Актрисата комбинира къс топ без презрамки, на който последните две копчета бяха разкопчани, с черен панталон, черни токчета и черни слънчеви очила. Косата й беше вързана на висок кок, а аксесоарите й се състояха от красиво колие и няколко пръстена. 

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Филмовият фестивал в Кан продължава до 28 май, а ние нямаме търпение да видим какво още ще ни покаже Кристен Стюарт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 1 година )
Поне да си беше измила косата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Да ( преди 1 година )
Къде видехте стил? Неприлично облечена на първата снимка. И тия наркомански татуировки, ужаз ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар