IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винтидж мода - Бела Хадид с рокля от 1987 година

26 май 2022 12 30

Тя се разходи по червения килим в Кан с модел на Versace

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бела Хадид реши да комбинира италианския блясък с френския въздух. 

25-годишната моделката се появи на филмовия фестивал в Кан, прекарвайки първия си ден не в една, а в цели два винтидж тоалета на Versace, избрани от известния стилист Лоу Роуч. 

За прожекцията на филма The Innocent, Хадид носеше черна рокля с открити рамене, стегната на талията с обемни пеплуми, които се увиваха около тялото, за да образуват структурирана панделка. Тя завърши визията с чифт кадифени токчета, украсени с панделки, както и зашеметяващ чифт дълги обеци на Chopard и ослепителен пръстен. Според Vogue, роклята е проектирана от Джани Версаче през 1987 година за операта Salome в оперният театър Ла Скала в Милано. 

Бела Хадид

Снимка: Getty Images

Бела показа любовта към тоалета си, публикувайки няколко снимки в социалните мрежи. "Благодаря ти за прекрасните рокли, които ми зае, Донатела Версаче. Надявам се да накарам теб и Джани да се гордеете" написа моделката под публикацията. 

Малко по-късно през вечерта Хадид присъства на годишната вечеря на филмовия фестивал, носейки друг винтидж модел на Versace. Този беше изваден от есенната колекция за 2001 година и представлява дълга черна рокля с дълбоко деколте и леко изрезки около талията. Бела отново заложи на бижута от Choapard, като този път обувките й бяха скрити от роклята. 

И двете визии бяха допълнени от стегнати кокове, черна очна линия и бляскаво розов гланц за устни. 

Бела Хадид

Снимка: Getty Images

Това не е първият път, в който Бела Хадид краси червения килим в Кан. 

Миналата година тя присъства на прожекцията на Three Floors, носейки рокля от колекцията за висша мода на Schiaparelli. Докато тоалетът беше конструиран с впечатляващи подплънки на раменете и прегръщащ фигурата силует, вниманието беше насочено към деколтето на моделката, което беше покрито с позлатен месингов гердан във формата на бели дробове

Бела Хадид

Снимка: БГНЕС

Моделката също така не се притеснява да предприема рискови ходове с избора си на тоалет.

По-рано през май месец Бела присъства на Met Gala, носейки рокля, проектирана от креативния директор на Burberry Рикардо Тиши. Ансамбълът включваше кожено боди с корсет, съчетано с дантелени ръкавици, чорапи и шлейф. За допълнителна елегантност на червения килим, моделката допълни с перли, носени около глезена. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари