IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дори и дъждът не може да я спре: Кейт Мидълтън с нов урок по стил

26 май 2022 16 30

Херцогинята като героиня от известния сериал "Бриджъртън"

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

След бляскава нощ на червения килим заедно с Том Круз, Кейт Мидълтън се завърна към обичайните си кралски задължения. Вместо Холивудски елит, тя посрещна различни гости на градинско парти и показва пред фенвоете си, че нищо не може да я спре да бъде елегантна, дори и напористият лондонски дъжд. 

Преди няколко дни Кейт и съпругър й принц Уилям замениха кралица Елизабет II за събитие, организирано в градината на Бъкингамския дворец. Това е трето градинско парти за сезона, като кралската двойка беше придружена от още няколко членове на фамилията. Кейт и Уилям посрещнаха голяма част от гостите, които бяха поканени и за кратко разговаряха с тях. 

Кейт Мидълтън,

Снимка: Getty Images

Макар това да е първо градинско парти за принца от 2019 година насам, Кейт започва да ги нарежда едно след друго. Миналата седмица тя отново присъства на подобно събитие, носейки розов тоалет от Emilia Wickstead, комбиниран с аксесоари в същия цвят. 

За градинското парти на 25 май, херцогинята приличаше на героиня от известния сериал "Бриджъртън". Тя избра ментово зелена рокля отново от Emilia Wickstead. Дизайнът се отличаваше с дълги ръкави, високо деколте, подпухнали рамене и редица малки копчета по цялата предна част. Полата беше изработена в класичека А-образна форма. Кейт добави красива шапка с огромно цвете, както и обеци и велурени обвуки. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Доказвайки че е професионалист във всяка една модна сфера, херцогинята нямаше никакъв проблем да се разходи с токчетата по калната трева без дори да залитне. Тя носеше и бял чадър, докато пазачите и гостите се наслаждаваха на празнествата около нея. Според Daily Mail, Мидълтън вече е носила роклята, през март 2019 година по време на годишнина на принц Чарлз

По време на градинското парти, на което присъстваха 8000 души, Кейт успя да се срещне със свой стар приятел, с когото се запознава през 2017 година по време на пътуване до Полша. Херцогинята си поговори с 92-годишният Манфред Голдбърг, който успява да преживее Холокоста. Той е изпратен в лагер от нацистите, когато е на 14 години. По-малкият му брат - Хърман - умира в лагера. 

Градинските партита са традиция за Бъкингамския дворец от 60-те години на XIX век. По този начин монархът на Великобритания благодари на народа си за подкрепата. Освен че се смесват с членовете на кралското семейство, гостите се нагостяват с чай и торта. Според уебсайте на фамилията, по време на събитието се сервират 27 000 чаши чай и се консумират 20 000 парчета торта. 

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

След отмяната на градинските партита през 2020 и 2021 година заради пандемяита, те се завръщат с пълна сила. За съжаление на феновете, кралицата обяви, че тази година няма да присъства. Тя отсъства от няколко важни събития заради серия от здравословни проблеми и трудности при придвиждването. Тъй като по време на партито се изисква дълго време стоене на крак, кралицата е решила тази година да го пропусне. 

След градинското парти на 25 май, остава само едно в кралския календар. То ще се състои на 29 юни в Единбург, Шотландия

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Колко души я чакат баба Елизабет-опашка голяма!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Юлияна Ценова ( преди 1 година )
Бог да нейно величество кралица Елизабет втора! Нейно кралско височество Дукесата на Кеймбридж е превъзходна!А статията много ми хареса! Благодарност и най-добри пожелания за автора!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар