IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

7 стилни комбинации на летни рокли и обувки

7 юни 2022 09 00

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Те са леки и удобни, стилни и женствени – роклите, и няма нито една причина да не ги носим през лятото. Но с какви обувки да ги съчетаем? С джапанки изглеждат прекалено небрежно, с токчета – твърде официално… В следващите редове ще Ви дадем седем страхотни идеи за това как да комбинирате рокли и обувки през лятото, за да имате стилна визия и да излъчвате лятната лекота и настроение, от които имате нужда.

Маратонки

Макар че някои дами все още не могат да го приемат, това е факт – комбинацията от рокля с маратонки или кецове навлезе смело в градския стайлинг. И дори вече стана почти задължителна! Можете да обуете кецове и с най-романтичните си рокли, като единственото условие е да съчетаете цветовете. Разбира се, класическите бели маратонки винаги печелят. Тези обувки не само добавят неочакван обрат във визията Ви, но и са изключително удобни, което съвсем не е за пренебрегване.

Бели ботуши

Бели летни ботуши – още една универсална комбинация за лятната Ви рокля. Те са елегантни и модерни, а и бялото винаги добавя приятна лятна нотка към визията. Можете да ги намерите в стайлинга на Кендъл Дженър и Бела Хадид, които винаги изглеждат наистина шик. С такива обувки дори бялата лятна рокля ще изглежда не скучна, а стилна.

Боти до глезена

Чифт красиви боти до глезена ще добавят доза бохемско настроение към всяка лятна рокля. Не се колебайте кои да изберете, достатъчно е просто да Ви харесват, без значение дали са плетени или кожени. Те ще Ви придадат доза небрежност, подобна на джапанките, но все пак са доста по-стилни от тях.

Сандали с връзки

Сандалите тип „гладиатор“ ще подчертаят изящно краката Ви и могат да направят още по-женствена цялостната Ви визия с лятната рокля. Те са перфектният летен еквивалент на ботушите – придават техния ефект, но осигуряват лекота и прохлада за краката. Подходящи са обаче по-скоро за минирокли или за дълги рокли.

Сребристи сандали

Сребристите сандали са наистина уникален вариант за стайлинг с рокля. Те правят така, че роклята да бъде основен акцент във визията Ви, но да не изглежда скучна, а блясъкът им ги кара да стоят като бижута по краката Ви. Притежават собствено уникално излъчване, достатъчно неутрално, за да може да се съчетае с всяка рокля, но и достатъчно впечатляващо, за да ги направи забележими.

Сандали с цвят на кожата

Сандалите с телесен или бежов/кафяв цвят са най-добрият избор, когато искате наистина да подчертаете красотата на роклята си и да направите краката си визуално по-дълги. Ако искате да добавите малко височина към силуета си, без да извадите на показ тайната си как точно го постигате, изберете чифт с токчета. Равните сандали пък ще Ви дадат онова удобство, от което имате нужда за дългите летни разходки край брега или в курорта.

Ярки обувки

Ефектът им е точно обратният на този при телесните сандали – чифт обувки в ярък, контрастен на роклята цвят, могат да променят напълно външния Ви вид и да добавят индивидуалност към визията Ви. Това също е една от модерните тенденции за сезона, така че смело добавете чифт равни сандали в свеж, подходящ за роклята Ви цвят.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари