IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Свежите предложения на Хейли Бийбър

29 юни 2022 11 00

Моделката почива заедно със съпруга си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Най-добрият аксесоар за банските не е парео, сандали на платформи или слънчеви очила, а перфектна и блестяща кожа. Просто попитайте Хейли Бийбър.

През уикенда моделката потвърди, че единственото, от което се нуждаете за следващия ви ден на плажа, е свежа, сияйна кожа. След пътуването си до Бахамите заедно със съпруга си Джъстин, Хейли сподели няколко снимки от ваканцията, които се превърнаха и в промотиране на новата ѝ козметична линия. В колекцията може да видите както продуктите на Rhode, така и няколкото предложения за бански, които Хейли ни предлага.

На първия кадър моделката позира в кристалночистите води, носейки син бански от две части с тънки презрамки. Горнището е с триъгълна форма и се завързва само зад врата, а долнището е с ниска талия, но пък се завързва доста над бедрата, придавайки ефект за по-дълги крака. Хейли комбинира всичко това с черна шапка и леко порозовяла кожа на лицето, дело на новите ѝ продукти.

Друга снимка показва как г-жа Бийбър използва своя гланц за устни, но този път е в чисто нов бански. Отново от две части, моделът е в жълт цвят с лек флорален принт. За разлика от първия комплект, горнището тук е с повдигащ ефект и се закопчава зад гърба. Презрамките отново са тънки, а страничната част на бикините е малко по-дебела от тази при синия бански.

Разбира се, това не беше всичко. Малко по-нататък в колекцията Хейли позира в изчистен жълт бански от две части с интересен дизайн. Горнището отново е в триъгълна форма, но този път връзките му тръгват от предната част на деколтето, осигурявайки допълнителна защита. Бикините са изрязани максимално, а връзките им отново удължават краката.

„Блестящата кожа се зарежда... хидратацията винаги е необходима“, написа моделката под колекцията от снимки. В единствения клип, който е включен в публикацията, Хейли излиза от водата, показвайки че козметиката по лицето ѝ остава непокътната, дори и след дълго плуване.

Ваканцията на семейство Бийбър се провежда само няколко седмици, след като Джъстин обяви, че страда от синдрома на Рамзи Хънт и няколко месеца след кръвния съсирек в мозъка на Хейли. По време на интервюто си в предаването Live with Kelly and Ryan, моделката разкри, че здравословните проблеми са я сближили още повече със съпруга ѝ.

„Честно, най-хубавата част от цялата ситуация, през която преминахме, е заздравяването на връзката. Мисля, че сме по-близки от всякога. Наистина. Така че, смятам да се фокусирам само върху това“, казва Хейли.

В момента Джъстин си почива от музиката, като отмени няколко концерта от турнето си Justice. Не е сигурно кога ще се завърне на сцената, но е категоричен, че ще се реваншира подобаващо на феновете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари