IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дебют като никой друг – Зендая на корицата на италианския Vogue

29 юни 2022 14 30

Актрисата споделя за кариерата си и какъв живот води

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Зендая застава на корицата на италианския Vogue и спокойно можем да кажем, че дебютът ѝ ще се помни дълго.

За впечатляващата фотосесия младата актриса носи сребриста рокля на Valentino, покрита с мъниста, наситенолилави сенки и много руж върху сияещата си кожа. След като сподели снимките в социалните мрежи, тя заяви, че винаги ѝ е било мечта да заснеме подобна корица и благодари на списанието, че най-накрая са я сбъднали.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Зендая работи с любимия си стилист Лоу Роуч и гримьора Раул Алехандре, а прическата ѝ е дело на Антоанет Хил. Афра Замара е сценограф, а ръководителят на редакционното съдържание Франческа Рагаци и креативният директор на Vogue Хуан Коста Пас изиграват важна част от мечтаната фотосесия на актрисата.

На страниците на Vogue звездата показва редица различни визии, включително бяла рокля с открити рамене и бяла рокля с дълбоко деколте и две цепки, покрити със сребърни мъниста. Освен това тя носи още една бяла рокля с халтер деколте и изрязана част през кръста, комбинирана със сребърни бижута.

Гаджето ѝ Том Холанд веднага показа подкрепата си, като коментира снимките с три емотиконки на влюбени човечета. Междувременно приятелите и колегите на Зендая също се включиха в похвалите, като Сторм Рийд, Барби Ферейра и Хънтър Шафър не можеха да повярват на очите си. „Ехааааа, това е просто невероятно красиво“, написа Джоди Търнър-Смит, а Хейли Бийбър коментира само с „Ехааа“.

В интервюто пред Vogue Зендая не говори за връзката си с Том Холанд, но пък разкрива повече детайли около славата и кариерата си. Тя също така спомена и за отношенията с феновете и как тяхната подкрепа винаги я е карала да продължава напред. Звездата от „Еуфория“ признава, че понякога смята работата си за глупава и странна.

„Понякога ми изглежда глупаво да бъдеш актьор. Преструваш се на друг човек цял живот, което първоначално изглежда странно, но след това си спомням за всичките истории, които разказвам и причините, които стоят зад тях“, казва Зендая. Тя даде за пример сериала „Еуфория“, където играе наркозависимата Ру, опитваща се да оправи живота си и да започне начисто. „Много хора се свързаха с мен и споделиха за проблемите си с пристрастеността и психиката. Фактът, че чрез моя герой те успяват да се излекуват и да се научат, ми дава стимул да продължавам“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Зендая също така говори и за начина, по който връзката ѝ с публиката се променя с изкачването ѝ към върха и добиването на все по-голяма слава. Споделя, че е свикнала с интереса от страна на публиката, защото от малка е по екраните и много добре знае до какво може да доведе това. Все пак актрисата забелязва промяна в реакциите на хората около себе си, защото сега по-често се снима с фенове и разговаря с тях на улицата.

Причината, поради която тя намира повече време за феновете си, е близката ѝ възраст с повечето от тях. „С тях имаме еднакви виждания за живота, еднакви мнения и дори надежди и желания за бъдещето, независимо дали става дума за кариерата ми или за света“, казва още Зендая.

„Те разбират, че аз съм човек, дори най-отдадените, и искат да бъда щастлива и това се усеща. Уважават границите, които съм поставила и аспектите от живота ми, които искам да останат скрити и да запазя за себе си“, допълва актрисата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Тъй като продължава да става все по-влиятелна, Зендая казва, че никога не забравя онези, които са били преди нея. „Чувствам се невероятна късметлийка, че съм на тази позиция, защото без жените от миналото, особено емблематичните чернокожи жени, които са правили това, което аз правя, не бих могла да съществувам в това пространство“ обяснява тя.

Зендая също така признава, че модата ѝ е помогнала да добие повече увереност и да покаже автентичността си пред света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

„Винаги съм обичала дрехите и те са били моето средство за изразяване. Модата ме накара да науча толкова много за себе си и как да бъда безстрашна по много различни начини. Помогна ми и в други области на живота, независимо дали е бизнес или актьорство, да бъда по-безстрашна и да не се интересувам толкова от гледната точка на другите за това как изглеждам и какво нося“.

През последните две години Зендая записа името си със златни букви в историята на Холивуд. Тя се превърна в най-младата носителка на награда „Еми“ в драматичната категория. По нейните думи, това е само началото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари