IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извинете, това Джиджи и Бела Хадид ли са?

30 юни 2022 12 30

Сестрите се появиха със странна визия на дефилето на Марк Джейкъбс

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джиджи и Бела Хадид издигат модата до съвсем други нива.

Преди няколко дни сестрите участваха в дефилето на Марк Джейкъбс за колекцията му есен/зима 2022, карайки феновете дълго време да се взират в снимките, за да преценят дали очите не ги лъжат. Джиджи и Бела изглеждаха неузнаваемо, показвайки изцяло нова визия, която, за щастие, беше направена специално за модното шоу и вече живее само в спомените ни.

На дефилето в Ню Йорк сестрите се появиха с изкуствени скалпове, които бяха полуобръснати, допълнени с остър бретон и напълно избелени вежди. Джиджи показа стегнатия си корем, носейки бяло изрязано горнище и светлорозови широки панталони, които бяха стегнати с тъмен колан. Визията на Бела беше малко по-проста, тъй като тя облече изцяло бял халат.

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

По-късно в шоуто Джиджи беше видяна да се разхожда по модния подиум, облечена в огромен яркорозов пуловер, сива пола и бели ботуши на платформа. По-малката ѝ сестра носеше черна латексова рокля, допълнена с бели ръкавици.

Появата на Бела на модния подиум идва почти два месеца, след като тя облече кожен корсет на Burberry и пола с висока цепка, която показваше шарените ѝ дантелени чорапогащи, на Met Gala на 2 май тази година. Въпреки че изглеждаше зашеметяващо по време на най-голямата модна вечер, Хадид предизвика критики с коментар, който направи след събитието.

Бела Хадид

Снимка: Getty Images

„Буквално припаднах. Не знам дали е заради безпокойството ми или заради стегнатия тоалет, но не можех да дишам“, казва тя два дни след Met Gala. Малко по-късно моделката разясни, че всъщност е ставало дума за твърде много емоции, а не за неудобен тоалет. „Не казах, че съм припаднала заради корсета. Пошегувах се, че не съм могла да дишам заради безпокойството си на червения килим, не заради дрехата“, категорична бе Бела.

Що се отнася до избелените вежди, които двете сестри носеха по време на дефилето на Марк Джейкъбс, това се превръща във все по-голяма мода сред звездите. Именно на Met Gala тази година колежката и приятелка на Хадид – Кендъл Дженър – също се появи с изцяло бели вежди. Те ярко контрастираха на черната ѝ рокля, избрана за събитието.

Кендъл Дженър

Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари