IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Клои Кардашян като кукла Барби

4 юли 2022 08 30

Риалити звездата избра секси тоалет за рождения си ден

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Клои Кардашян е кукла Барби!

Риалити звездата отбеляза 38-ия си рожден ден през седмицата, обличайки секси латексова рокля в розово, която описваше по чудесен начин извивките ѝ. В клип, публикуван в социалната мрежа TikTok, Клои намекна за нещо специално на феновете си, появявайки се в черно-бял халат на фона на песента It's Givin на рапърката Latto. След като се скрива в една от стаите си, Кардашян се появява отново пред камера, но този път е облечена в розовата рокля, която много фенове сравниха с тоалет на Барби.

@khloékardashian

?

♬ It's Givin - Latto

Разбира се, визията на звездата за рождения ден не спря дотук. Тя съчета роклята с розови токчета, а фризьорът ѝ Андрю Фицсимън оформи русата ѝ коса до съвършенство, придавайки ѝ вид на кукла. Гримьорът Аш К. Холм пък ѝ подари очарователна визия за вечерта, за да завърши трансформацията ѝ в Барби. Последователите на Кардашян просто не можеха да ѝ се наситят, пожелавайки ѝ честит рожден ден и се възхищаваха на стила ѝ.

„Клои винаги е била това момиче!!!“, пише актрисата Скай Джаксън, а дъщерята на Травис Баркър, Алабама, добавя „Никога не можеш да бъдеш средностатистическа жена“. Във фен профила на Кардашян написаха „Тя е моментът“.

Въпреки че преди това Клои публикува редица клипове и снимки в историите си в Instagram, показвайки партито за рождения си ден, в TikTok тя даде на феновете по-близък поглед върху нейната трансформация и блясък. Кардашян носеше своята латексова рокля, за да отпразнува деня със семейството и приятелите си, а майка ѝ Крис Дженър не пропусна да посочи приликата с Барби.

Семейството на Клои изрази цялата си любов в социалните мрежи, като сестра ѝ Ким сподели мило пожелание с няколко забавни снимки. „Чувствам се толкова благословена, че си моя сестра и мога да те нарека най-добра приятелка! Никой на тази планета не заслужава щастие и благословия повече от теб“, написа тя.

Кортни Кардашян също сподели снимка от миналото, наричайки сестра си „моята Шърли Темпъл с ябълков пай, захарни сливи и кнедли“.

Клои очевидно харесва розовия цвят, като не за първи път го избира. Тя наскоро показа на феновете си бляскав розов комплект бельо от марката ѝ Good American, а по-рано избра розов гащеризон за премиерата на The Kardashians през април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари