IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На „Уимбълдън“ със стара рокля – Кейт Мидълтън с урок по устойчива мода

6 юли 2022 16 30

Херцогинята на Кеймбридж се завърна на любимото си спортно събитие

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Турнирът „Уимбълдън“ в Лондон вече навлезе във финалната си фаза, което означава само едно – повече звездни гости на трибуните. Един от тях се появи преди ден и това беше не кой да е, а самата херцогиня на Кеймбридж.

40-годишната Кейт Мидълтън направи дебюта си на тазгодишния тенис турнир, появявайки се във вторник заедно с принц Уилям. Херцогинята, която често играе тенис на домашния корт в Анмер Хол, е и патрон на All England Lawn Tennis Club и често гледа мачове от кралската ложа. Тя дори е връчвала трофея на Новак Джокович, доказвайки любовта си към играта.

Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

За спортното събитие Кейт избра рокля в бебешкосиньо, по цялата повърхност на която бяха поставени бели точки. Миди дизайнът е на Алесандра Рич и се отличаваше с четвърт дълги ръкави, свободна пола и колан. Мидълтън комбинира тоалета с изискани черно-бели обувки и подходяща дамска чанта, а аксесоарите ѝ се изразяваха в перлени обеци и слънчеви очила. Дългата ѝ кестенява коса изглеждаше нежно разрошена и беше изправена назад.

Ако роклята ви се струва позната, не се лъжете. Кейт, която обожава да облича няколко пъти едни и същи дрехи, носеше дизайна по-рано през лятото. Тя се появи с него на платинения юбилей на кралица Елизабет II през юни месец. Въпреки че празненствата бяха организирани за монарха, Кейт беше тази, която открадна вниманието с избора си на тоалети. Херцогинята носеше бяла рокля от Alexander McQueen, пастелножълта рокля и още много други.

Във вторник Кейт се наслади на мача заедно с принц Уилям и комика Дейвид Уилямс. Те видяха как защитаващият титлата Новак Джокович успя да се измъкне от трудна ситуация, обръщайки от 0-2 сета италианеца Яник Синър. Така сърбинът се класира за полуфиналите на турнира, които ще се играят в петък.

Кейт Мидълтън

Снимка: БГНЕС

По време на мача камерите успяха да уловят и мил момент между Кейт и родителите ѝ Карол и Майкъл Мидълтън. Докато двамата се настаняваха в кралската ложа, херцогинята им изпрати въздушна целувка, карайки цялата публика да ахне от умиление.

„Уимбълдън“ е едно от любимите спортни събития на Кейт, която почти винаги присъства на поне един мач. През 2021 година тя изгледа финалните мачове при мъжете и жените. Херцогинята дори връчи трофея на Ашли Барти от Австралия, а по време на срещата между Новак Джокович и Матео Беретини тя и баща ѝ се включиха в мексиканска вълна по трибуните.

През септември миналата година Кейт участва в мач на двойки заедно с Ема Радукану в Националния тенис център в Лондон. Според Сам Ричардсън, който е директор на програмите в Lawn Tennis Association, форхендът на херцогинята е доста впечатляващ.

„Мисля, че беше леко притеснена, както би бил всеки, който се изправя срещу четирима носители на Големия шлем. Но се справи брилянтно. Мисля, че направи два удара, които кацнаха точно на линията. Изглеждаше, че си прекарва добре и се наслаждава на играта“, казва Ричардсън.

Ема и Кейт се изправиха срещу Гордън Рийд и Алфи Хюет, които са шампиони на двойки в тениса с инвалидни колички.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари