IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода – 3-степенното правило, което да следвате

6 август 2022 10 30

То ще ви помогне дори в най-топлите дни

Снимка: iStock

Снимка: iStock

До този момент от живота ни сме преживели няколко горещи лета, но без значение колко задушни месеци сме прекарали на тази земя, все още се сблъскваме със същите стари дилеми, когато се обличаме според сезона. Непрекъснато търсим лесни идеи за лятно облекло – неща, които можем да комбинираме светкавично, но в същото време са удобни, гъвкави и стилни.

Именно затова бяхме впечатлени от модното правило, което наскоро видяхме в социалната мрежа TikTok. То се състои само от три стъпки и е чудесен начин за намирането на свеж, забавен външен вид, който може да носите на бизнес среща или вечеря с приятели.

За да постигнете модната формула, наречена Лято-3, всичко, от което се нуждаете, са три ключови елемента – рокля по ваш избор, ефектни обеци и чифт сандали. Въпреки че звучи супер просто, точно това е тайната на перфектния летен тоалет. Няма излишно обмисляне или суетене около комбинацията на артикулите, като всичко може да зависи от вашия личен стил и повода, за който се обличате.

Лятна мода – сандали, обеци и рокля

Ефектни ръкави

Със забавна рокля, която да привлече вниманието, няма да се налага да се притеснявате относно другите два елемента. Класически кръгли или висящи обеци, заедно с чифт сандали на платформа, ще бъдат повече от достатъчни.

Макси рокля

Въпреки че през лятото искаме да носим колкото се може по-къси тоалети, дължината трябва да е под коляното, когато ходим на официално събитие или среща. Затова на преден план излизат макси роклите, които са едновременно прохладни и елегантни, напълно подходящи за лятна вечеря. Комбинирайте тоалета със сандали на ток и ефектни обеци, за да бъдете още по-ефектни.

Нещо цветно

Не забравяйте, че лятото е основано на различна гама от цветове, които да присъстват в гардероба ви. Тук говорим за ярки нюанси като оранжево, зелено, жълто, червено и синьо, които ще отворят още повече визията ви и ще ви накарат да изпъкнете сред тълпата. Облечете щампована рокля с дълги, ефектни обеци, като завършите вида с цветни обувки.

Дълги ръкави

Още едно нещо, което не вярвахме, че ще кажем през лятото, но дългите ръкави не бива да се пренебрегват. Има вечери, в които температурите рязко се понижават, особено край морето или в планината, така че ни е нужно нещо връхно, което да ни стопли. Вместо нещо дебело, подходящо за есента, ви предлагаме да се запасите с риза с дълъг ръкав, която може да се използва и като рокля.

Персонализирайте стила

3-степенното правило за лятото може да бъде напълно променено според вашия стил. Ако не искате да носите обеци, изберете вместо тях шапка идиотка. Заменете сандалите с любимите си маратонки. Ключът е да имате три основни неща, които да съчетаете, но изборът им зависи изцяло от вас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари