IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна жълта рокля - в гардероба на принцеса Шарлийн

8 август 2022 10 30

Тя е от дантела

БГНЕС

БГНЕС

Принцеса Шарлийн отслабна доста заради своето лечение през последните месеци. Но след като се завърна в Монако, не изневери на своя стил. Появявайки се все по-често на официални събития, тя не спира да показва колко добре се облича. Ето, че наскоро тя сложи страхотна жълта рокля, за да посети резиденцията Qietüdine. 

Без да подозира, че у нас един певец възпя лятната жълта рокля, принцесата на Монако избра разкроен модел от дантела. Неговият нюанс е същият като този на канарчето и доста смел. 

Поздравявайки персонала, Шарлийн демонстрира ефирния модел от бродерия, която сякаш прилича на паяжина. Силуетът е без ръкави, с А-образна кройка и заоблена яка. 

Жълтата рокля, избрана от съпругата на принц Албер, е на марката Akris. Тя струва 4350 паунда. Известна е още с името „Дългата рокля с безкрайна бродерия“ и всяка жена би искала да я има в своя летен гардероб. 

Кралската особа носи класическа перлена огърлица и нежни обеци в съчетание със своята рокля в жълто.

„Жълтият цвят е идеален за нея. Роклята е абсолютно сладка“, „Цветът на Шарлийн е фантастичен“, „Прекрасна! Тя изглежда толкова щастлива“, гласят отзвивите за въпросната лятна жълта рокля на принцесата на Монако. 

Според модните експерти, ярко жълтото е един от тоновете за лятото, който никога няма да излезе от мода. Свързва се с жаркото слънце, отива на загара на тялото и може да се комбинира с други актуални тонове. Например зелено и синьо. 

С лимоненожълт нюанс, полупрозрачно деколте, сложна дантелена текстура и нагънат миди подгъв, една такава рокля е идеална за летните вечери. 

Шарлийн, Албер

БГНЕС

По-рано принцеса Шарлийн отново привлече погледите с тоалета си. Присъствайки на 73-ия бал на Червения кръст в Монако, съпругата на принц Албер заложи на рокля на марката Prada. Тя бе украсена с деликатни пайети и флорални мотиви, направени от дребни мъниста. Тя бе с дължина до земята, с изрязани ръкави, А-силует и втален корсаж. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Тя е прекрасната роклята е лелска, грам не ми дреме ако я нямам в гардеробът си!а и 5000 евро ако имах щях да се омъжа , а не да си купя тоя ***.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар