IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маги Джанаварова: Париж е влюбване

16 август 2022 08 40

Певицата показа стилни визии във френската столица

IStockphoto

IStockphoto

„Париж е влюбване, Париж е класа и стил“. Това написа Маги Джанаварова, споделяйки, че е на почивка във френската столица. Певицата показа видео, в което я виждаме със стилна визия.

С минирокля с голямо V-образно деколте, буфан ръкави и кожен колан на Louis Vuitton, изпълнителката сякаш е на модно дефиле из красивите улици на града. На част от кадрите тя демонстрира аутфита си пред Айфеловата кула.

В допълнение към визията Джанаварова носи очила с кръгли стъкла в син цвят, както и златни бижута на врата. На рамото ѝ пък виси кафява чантичка с дълга дръжка от верига, която отива на нейните обувки на лека платформа.

„Обожавам го! Чувствам се като у дома си там“, коментира още Маги, която най-вероятно е обиколила не само популярни забележителности на Париж, но и някои бутици.

Освен синята рокля, с която призна, че се чувства секси, певицата показа и друг свеж летен аутфит – от шорти и къс топ. И двете са в бял цвят, с дантела на дупки.

„Изгубена в Париж“, пише още звездата, която разкри, че е била във Франция заедно със свои много близки и вдъхновяващи приятелки, с които се познава от близо 20 години.

Преди да замине за чужбина, Маги Джанаварова имаше много горещи летни емоции, някои от които на родното Черноморие. Там тя показа не само музикалните си възможности, но и колко добре изглежда по бански.

„Обожавам да оставам насаме с морето“, признава изпълнителката, припичайки се на слънце на плажа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари