IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода за бременни: Манди Мур с флорално предложение

17 август 2022 10 30

Актрисата се сдоби и със специална награда

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато си бременна в осмия месец, едва ли имаш желание да обличаш прилепнали рокли, които имаш чувството, че те стягат навсякъде. Най-вероятно, единственото, в което се чувстваш удобно, са широките пижами или тениски, взети назаем от гардероба на съпруга или приятеля си. Когато обаче си холивудска знаменитост, която получава специална награда, трябва да се представиш добре, дори и да си бременна в осмия месец.

С подобна задача трябваше да се справи Манди Мур преди няколко дни. Актрисата присъства на церемонията по връчване на наградите на телевизионните критици в Бевърли Хилс. Тя получи специалната статуетка Virtuoso Award, връчена ѝ от екранния ѝ съпруг Мило Вентимиля, за работата ѝ като Ребека Пиърсън в драмата „Това сме ние“.

Манди Мур

Снимка: БГНЕС

Актрисата благодари на целия екип и актьорски състав от „Това сме ние“, назовавайки всеки по име, включително и създателя Дан Фогелман. Тя не пропусна и Мило Вентимиля, когото нарече „най-добрия партньор“ в продължение на шест сезона. Мур беше категорична, че Ребека Пиърсън не може да съществува, ако до нея не е нейният Джак.

38-годишната Манди благодари и на истинския си съпруг – Тейлър Голдсмит, който не беше сред публиката, защото се грижеше за 1-годишния им син Гъс. „Благодаря ти, скъпи, че си най-добрият във всичко и поддържаш нещата у дома, позволявайки ми да се грижа за следващото ни дете. Както и че не беше изплашен от целия грим, който носех за шести сезон“, каза от сцената Мур.

Манди Мур

Снимка: Getty Images

Актрисата изглеждаше великолепно на червения килим, носейки черна рокля с наметало от Rodarte, украсени с флорални мотиви. Тоалетът се отличаваше с къси ръкави и висока яка, а наметалото беше пришито точно над рамената. Косата на Мур беше перфектно събрана в нисък кок, позволявайки на лекия ѝ грим да излезе на преден план. По лицето си актрисата носеше лек руж, розово червило и черна спирала.

„Никога не съм виждала наметало, което да не ми хареса... и тази рокля на Rodarte не прави изключение“, написа Мур в социалните мрежи.

По време на церемонията Манди също така се срещна и с Джъстин Хартли, който играе един от екранните ѝ синове в „Това сме ние“, както и с Джон Хуертас, който пък влиза в ролята на втория ѝ съпруг. „Това сме ние“ прибра наградата за най-добър драматичен сериал, а създателят му Дан Фогелман си тръгна със статуетката за най-добър сценарий.

Въпреки че Манди Мур не беше номинирана за „Еми“ тази година, тя получи специалната награда Virtuoso. Статуетката се връчва на човек, който е култивирал индустрията със своя талант, който се разширява много над една определена роля.

„През последните години Манди Мур се трансформира от поп суперзвезда през актриса до режисьор. Нейният талант е очевиден и работата ѝ в „Това сме ние“ показва, че тя може да комбинира всичките си таланти, особено в последния сезон, където имаше сцени, оставили милиони зрители в сълзи“, казва Скот Мензел.

Това сме

Екипът на „Това сме ние“. Снимка: Getty Images

Манди Мур наскоро разкри, че планува раждане без упойка заради автоимунно заболяване, известно като имунна тромбоцитопенична пурпура. То може да доведе до лесно или прекомерно образуване на синини и кървене, което е резултат от необичайно ниски нива на тромбоцитите.

Актрисата потвърди, че тромбоцитите ѝ са твърде ниски за епидурална упойка, като добави, че е минала през същото преживяване по време на първото си раждане със сина си Гъс. „Беше ужасно. Но мога да го направя отново. Мога да изкача тази планина. Иска ми се упойката да е възможна. Но ще се справим, както го направихме първия път“, казва Мур.

Манди очаква още едно момче, като през лятото взе трудното решение да отмени турнето за промотиране на новия си албум In Real Life. В момента тя се подготвя за по-важната си роля – майка на две деца, като работата ще трябва да почака.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари