IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек отново е тук и отново е по бански

17 август 2022 12 30

Любимата ни лятна поредица

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Салма Хайек се наслаждава на последните дни от лятото!

Любимата ни моделка на бански костюми се завърна в социалните ни мрежи, носейки ни слънчево настроение и усмивки в работния ден. Тя се включи в състезанието за най-добра снимка от летните ваканции на звездите, публикувайки кадър по бански. Може би Хайек е единствената знаменитост, която ни вдъхновява да си правим снимки от плажа, като не се срамуваме от тялото и факта, че сме без грим.

С рамене назад, гордо отворено парео и застанала като истински модел, актрисата носи черен бански от две части, съчетан с черна шапка с широка периферия. Позирайки на фона на палми, зеленина и синия океан, Хайек седи боса върху дървена веранда, облегната на бял парапет. Банският ѝ от две части е с повдигащ бюста ефект, а бикините ѝ се отличават с висока талия.

От дълго време Салма е пример за това как да си правим свежи снимки по бански. Тя си има специална рецепта, която не включва трудни пози, фалшиви усмивки или твърде много показност. Единственото, от което се нуждаете, е увереността, че сте красиви и знанието, че изглеждате перфектно. Не ви трябва грим или скъпо облекло, а само усмивката и доброто настроение.

В края на миналата седмица актрисата публикува селфи, на което позира без грим, носейки розово горнище на бански и сламена каубойска шапка. „Весела неделя“, написа тя под кадъра в социалните мрежи, който веднага получи стотици одобрителни коментари. Феновете поздравяваха любимката си, че показва естествената си красота, като е зарязала гримовете през лятото и оставя лицето си да диша.

Хайек никога не се е притеснявала да публикува снимки по бански или без грим, опитвайки се да вдъхне увереност на своите последователи и да им покаже, че естествената красота не може да бъде заменена.

Миналия септември актрисата отбеляза 55-ия си рожден ден, публикувайки нови снимки от плажа. Тогава тя замина на тропическа ваканция, позирайки в прекрасен син цял бански с дълбоко V-образно деколте. „Честит 55-и рожден ден на мен. Гледам смело към новите приключения“, написа Хайек под кадъра, на който седи до колене във водата и гледа към хоризонта.

След като влиза в желаната форма, актрисата казва, че не се срамува да публикува снимки по бански, защото по този начин се чувства свободна. „Трябваше да отслабна доста и да тренирам, за да вляза в тези дрехи до края на годината. Доволна съм, че си правя снимки. Не се срамувам от тях, защото това беше първата седмица от ваканцията“, казва Салма през февруари 2021 година.

Съвсем скоро Хайек отново ще се завърне към професионалните си ангажименти, като ще започне да снима филма Without Blood под режисурата на Анджелина Джоли. Историята ще разказва за войната, травмата, паметта и възстановяването, като е базирана на едноименния роман от италианския писател Алесандро Барико.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари