IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ваканцията на звездите: Деми Мур си почива в Гърция

18 август 2022 14 30

Актрисата показа завидна форма по бански

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Деми Мур е поредната знаменитост, която избира Гърция за своята лятна почивка.

59-годишната актриса се присъедини към дългия списък със звезди, които се наслаждават на чистата вода, топлото време и прекрасната кухня на южната ни съседка. Избирайки тишината на морето, Мур си почива на луксозна яхта с няколко близки приятели, като не пропусна да публикува снимки за своите фенове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

В опит да докаже за пореден път, че възрастта няма значение за начина, по който изглеждате, Мур позира по оскъден розов бански от две части, който е по последна лятна мода. Дизайнът се отличава с тънки връзки, ниска талия на долнището и дълбоко деколте. Комбиниран с жълта риза, банският изпъква още повече, карайки ни да се замислим дали наистина е време да прибираме летните си комплекти.

„Попивам от лятото“, написа Деми под снимката, която веднага хвана окото на последователите и приятелите ѝ. Един от първите коментиращи беше дъщеря ѝ Румър, която написа „Ти си гореща мама, о, боже“. Сегашната съпруга на Брус Уилис, за когото Деми беше омъжена в миналото, също не пропусна да покаже възхищението си от визията на актрисата. „Лятото ти отива“, написа Ема Уилис, допълвайки с няколко влюбени емотикони.

Папарашки снимки, публикувани от Daily Mail пък показват стегнатото тяло на Деми, като по него има дори леки наченки на коремни плочки. Бижутата и гримът бяха оставени някъде из яхтата, за да може актрисата спокойно да влиза във водата и да се разхлажда. Освен с приятелите си, Мур беше забелязана и в компанията на малко кученце, чието име е Пилаф.

Това лято Деми напълно се е отдала на темата с банските костюми. Наскоро тя рекламира марката Andie с колекция, която нарича „изследване на чисто щастие“. На официалния уебсайт на лейбъла, актрисата заяви, че се надява жените да харесат моделите толкова, колкото и самата тя.

Миналия месец Мур използва профила си в Instagram, за да рекламира банските, като написа, че е участвала в проекта на тяхното проектиране. „Създаването на тези модели беше много забавно и се надявам да ги обикнете толкова, колкото аз обикнах създаването им“, каза актрисата. Допълни, че основателката на Andie лично я е помолила да участва в процеса на дизайн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Според описанието, марката Andie предлага бански, които са вдъхновени от миналото и са направени за всяка една жена по света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари