IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозна дамска конфекция на достъпни цени от бранда Asienda

30 август 2022 11 00

Снимка: ПР

Снимка: ПР

Какви да са основните дрехи в гардероба се свежда до наука, а българските модни брандове са все по-близо до световните такива в изучаването ѝ.

Ще ви покажем български бранд, чиито модели говорят сами за себе си.

Марката Асиенда предлага луксозна дамска конфекция за съвременната жена със стриктно внимание към детайла и силно използване на цветовете.

Дрехите са нетипични и нестандартни за българския пазар, подходящи са за специални поводи, коктейлни и парти вечери, но също така и за ежедневието и офиса. Основният им фокус са роклите, но предлагат и доста стилни панталони, гащеризони, ризи, поли, якета и палта.

Те описват себе си като бранд за дрехи, който предлага обикновени дамски дрехи за жени с необикновен живот.

Асиенда1

А под скромността се крие културата на френската мода, прецизността на кройките и фини луксозни материали последователно пропити с подчертано усещане за лекота. За всяка дреха, която създават, използват естествени материи като органичен памук и вълна, а полиестерът в по-голямата си част е рециклиран.

Чрез дизайни, които се стремят да изобразят женската сила и чувственост, облеклата, които предлагат в онлайн магазина си https://asienda.com/ са олицетворение на съвременната женственост.

Асиенда е всичко това, като същевременно оставя място за случайно пътуване или разходка до плажа.

Можете да откриете дрехите и на страницата им във Фейсбук: https://www.facebook.com/asiendaofficial

Асиенда2

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари