IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 вида модерни дамски боти за 2022 г.

16 септември 2022 09 00

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

С настъпването на есента идва време да огледаме гардеробите си, за да преценим с какви запаси от дрехи и обувки разполагаме за предстоящите студени дни. И тъй като дамите обичат да са актуални, в следващите редове ще поговорим за нещо наистина актуално, а именно, за едни от най-любимите ни обувки – дамските боти. Те ще бъдат модерни през следващите месеци, така че е добре да ги имате. Прочетете какви са тенденциите при дамски боти за сезон есен/зима 2022, за да попълните гардероба си, без да се тревожите, че ще изглеждате демоде.

Дебели кубинки

Нищо ново, вероятно ще си кажете. Но ако класиката си остава класика десетилетия наред, вероятно има сериозна причина да е така. Нищо не може да се сравни с масивните кубинки с дебели подметки, които са едновременно топли, удобни и надеждни, без значение дали навън е сухо или мокро, заснежено или заледено. Те пасват отлично не само на ежедневния стайлинг с дънки или панталон, но и на по-женствени тоалети с поли или рокли. Извайват красиво глезените, като в същото време придават момчешки чар и лека грубоватост, и така още повече подчертават факта, че са обути от нежна и елегантна дама. Препоръчваме да ги съчетаете с изтъркани дънки или минипола, за наистина впечатляващ ефект.

Боти от агнешка кожа

Дамските боти в този стил са не само удобни, но и много сладки. Може би приличат малко на любимите Ви домашни пантофи и точно в това се крие голяма част от чара им – ще Ви придадат непринудена, небрежна визия, сякаш сте излезли на приятна разходка, уютна като у дома. И все пак внасят изключителна женственост и очарование, които можете лесно да добавите към визията си. И това дори не са единствените причини да имате такива дамски боти.

Пухената им вътрешна част гарантира топлина и мекота, които са особено приятни в студените дни. Освен това тези дамски боти са доста по-леки и удобни за носене от останалите видове. Можете да изберете както класически модели, които се нахлузват, ь горната им част се обръща с пухкавата страна навън, така и варианти с връзки, които приличат на нежна, по-дамска версия на кубинките.

Боти от велур

Велурът е вечен като кожата, но е една идея по-мек и елегантен. Велурените дамски боти са модерни през този сезон и идват със своето непринудено излъчване, предлагайки в същото време несъмнена изисканост и перфектен стил. Добрата новина е, че през 2022 г. са актуални не само класическите черни велурени боти. Заложете смело на нюанси на бордо, сиво и морскосиньо, които ще издигнат тоалета Ви с поне едно ниво нагоре по отношение на елегантната екстравагантност и дързостта на индивидуалния Ви стил.

Боти със средна дължина

Ботите до глезените са универсални и много обичани, но през този сезон можете смело да заложите и на по-високи боти, които стигат до прасеца. Ще можете да носите тези страхотни обувки навсякъде – в офиса, на питие след работа или на вечерно парти. Изберете модел, който харесвате, и комбинирайте смело с любимите си тесни дънки, риза или пуловер. Ако искате по-екстравагантна или по-женствена визия, съчетайте ги с плетена пола със средна дължина и смели шарки, с които да се откроите сред останалите.

Автор на статията:
Tialoto.bg