IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Награди „Еми“ – най-добре облечените звезди на червения килим

13 септември 2022 12 30

Блясък от Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На 12 септември наградите „Еми“ за 2022 година отпразнуваха най-добрите телевизионни предавания и изпълнения за годината. Преди това обаче на червения килим в Лос Анджелис папараците се радваха на нещо малко по-различно – холивудските звезди в официални тоалети. Придържайки се към традицията, много от присъстващите избраха характерния за събитието бляскав стил. Дизайнерските рокли бяха отрупани с пайети и блестяха по-ярко дори и от диско топка.

Като се има предвид, че най-добрите рокли за вечерта бяха изцяло в пайети и мъниста, много от тях съчетаваха в себе си елегантност и семплост. Пачуъркът с пайети на звездата от Squid Game Хойон Джънг например беше направен върху сатенена рокля. Люляковите пайети на Аманда Сайфред се появиха върху дълга рокля без презрамки на Armani Prive с прозрачен, и едва забележим акцент от тюл в бюста. По същия начин тясната рокля на Versace на Лили Джеймс и бляскавата Fendi Couture на Кристина Ричи бяха прилепнали по тялото, подчертавайки всяка тяхна форма.

Не всичко обаче беше бляскаво и с пайети. Няколко знаменитости избраха по-скромната елегантност. Зендая, облечена в рокля на Valentino, пресъздаде Стария Холивуд, в който властваха дизайни без презрамки и дълги поли. Това е и намек към архивния стил на Valentino от колекцията есен/зима 1987 година. Александра Дадарио също се открояваше със своята прозрачна рокля от тюл с едно рамо от Dior Haute Couture, завършена с великолепна украса от мъниста.

Вечерта предложи и няколко рисковани избора, включително бродираната рокля на Gucci, облечена от Джулия Гарнър и с изрязана част на пъпа. Жасмин Савой Браун пък се появи с латексова рокля на Christopher Kane с изрезки на бедрата и бюста.

Ето и най-добре облечените звезди на тазгодишните „Еми“

Зендая Гети

Зендая в дизайнерско Valentino

Хойон Джънг

Хойон Джънг в Louis Vuitton

Лили Джеймс

Лили Джеймс в Versace

Александра Дадарио

Александра Дадарио в Dior Haute Couture

Лаура Лини

Лаура Лини в Christian Siriano

Джасмин Савой

Джасмин Савой Браун в Christopher Kane

Аманда Сайфред

Аманда Сайфред в Armani Prive

Ариана ДеБоз

Ариана ДеБоз в Prabal Gurung

Джулия Гарнър

Джулия Гарнър в Gucci

Сандра ОГети

Сандра О в Rodarte

Кристина Ричи

Кристина Ричи в Fendi Couture

Ел Фанинг

Ел Фанинг в Sharon Long

Снимки: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари