IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като истински модел: Парис Хилтън с емблематично розово в Милано

26 септември 2022 18 00

Тя закри дефилето на Versace

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Парис Хилтън очевидно не е само богата наследница и диджей, но и успешен модел.

Преди няколко дни известната дама закри дефилето на Versace по време на Седмицата на модата в Милано, носейки емблематична за нея рокля. Хилтън се появи с розов блестящ тоалет, отличаващ се с тънки презрамки и дълбоко деколте. Тя допълни визията с розов воал и розови ръкавици без пръсти, както и токчета в розов цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

На подиума Парис се присъедини към известните модели Бела и Джиджи Хадид, Ирина Шейк и Емили Ратайковски. Сред публиката пък бяха Ники Хилтън, Ванеса Хъджинс, Ашли Греъм, Алесандра Амброзио и Клои Чери. 

Участието на Хилтън на Седмицата на модата послужи като заслужен край на едно доста вълнуващо лято. През юни звездата говори за сватбата на Бритни Спиърс. Тя обясни, че е отказала предложение на президента Джо Байдън да бъде диджей на събитието Summit of Americas, за да може да присъства на важния ден на приятелката си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"Събитието беше в същата вечер със сватбата на Бритни. Казах си, че няма как да я пропусна", разказва звездата. Допълва, че от администрацията на президента са й обещали хеликоптер, който да я вземе от сватбата, но тя отново отказала, защото не искала да привлича вниманието към себе си. "Така че, трябваше да откажа на президента. Съжалявам!"

Хилтън и Спиърс са приятелки от дълго време, растейки под светлината на прожекторите. Двете се изстрелват до световна слава през 2000-те години, но това не пречи на близките им взаимоотношения. Парис беше и една от първите звезди, които подкрепиха Бритни в битката срещу баща й тази година. Тогава изпълнителката заведе дело, за да прекрати 13-годишното попечителство на Джейми Спиърс, като в крайна сметка успя да постигне целта си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

На сватбата на Бритни, Хилтън присъстваше заедно със съпруга си Картър Ръм, майка си Кати и няколко известни имена като Мадона, Селена Гомес и Дрю Баримор. 

10 000 долара за изгубено куче

На фона на успешния й моден момент, в личен план Парис Хилтън изпитва леки проблеми. Любимото й кученце Даймънд е изчезнало, като за намирането му се предлага голяма награда. 

В социалните мрежи Хилтън сподели публикация, в която търси домашния си любимец, порода чихуахуа, а в замяна дава 10 000 долара. Звездата публикува снимка и описание на кучето, като пише, че наградата ще се даде на този, който й върне Даймънд или даде информация за неговото местоположение. Въпроси няма да бъдат задавани. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Кученцето изчезва на 14 септември, като все още не е намерено. "Това е едно от най-болезнените преживявания в живота ми. Тя ми липсва супер много и имам чувството, че част от мен липсва", пише още Хилтън. По думите й, няколко психолози са й казали, че домашният й любимец е жив и само трябва да се моли за неговото завръщане у дома. 

В клип, публикуван в TikTok, Парис сподели, че вече е наела детектив, човек, който говори с кучета и психоло за домашни любимци, като в същото време Даймънд се търси и дронове. "Правя всичко по силите си, за я върна у дома", категорична е звездата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"Не съм тъпа блондинка"

Като един от първите инфлуенсъри в света, Парис Хилтън смята новите тенденции в социалните мрежи за възхитителни и има какво да каже относно нивото си на интелигентност. В интервю тя споделя, че в първите години от кариерата си е играла роля, която никой не е разбрал. 

"Чак сега хората осъзнават, че аз не съм тъпа блондинка, но бях много добра в изиграването на тази роля", казва Хилтън в интервю за испанския InStyle. По думите й, иска да покаже на всички момичета, че можеш да носиш розово и високи токчета, но в същото време да си интелигентна и успешна дама. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

В интервюто обяснява, че в началото е трябвало да работи здраво, за да постигне целите си, защото никой не й е помагал. "В тези първи години нямах ситилист, мениджър или публицист. Хората от елита на Ню Йорк винаги се чудеха защо съм облечена по този начин. Но аз никога не следвах тенденциите. Обичах да ги създавам", категорична е Хилтън. 

В момента се чувства щастлива, че нейни снимки от миналото се превръщат в модно вдъхновение за младите момичета. "Забавно е да гледам какво влияние имам върху поп културата през последните две десетилетия", казва тя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари