IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Амал Клуни на червения килим

27 септември 2022 10 30

Без дори да е знаменитост, тя винаги изглежда безупречно

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Амал Клуни е пример за елегантност на и извън червения килим.

Адвокатката по човешки права за пореден път доказа, че може да се мери с професионалните модели, когато става дума за официални събития на червения килим. Тя присъства на събитието History Talks във Вашингтон заедно със съпруга си Джордж Клуни и буквално се сля с обстановката. За вечерта Амал носеше изцяло червен гащеризон с дантела без ръкави. Прибран в торса, елегантният ансамбъл включваше панталони с широки крачоли, които покриваха сребърните токчета на г-жа Клуни.

Амал Клуни

Снимка: Getty Images

Съпругата на Джордж допълни визията с дръзко червено червило, семпли обеци и коса, оформена на дълги, пуснати вълни. До нея г-н Клуни изглеждаше също толкова елегантно, носейки сив класически костюм върху тъмносиня риза, която остави леко откопчана около врата. Той комбинира цялата визия с елегантни черни обувки.

Малко преди да привлекат вниманието на червения килим, семейство Клуни бяха забелязани на вечеря в Ню Йорк, където Амал отново впечатли с тоалета си. Този път тя заложи на черна минирокля, комбинирана с черни сандали на висок ток. За пореден път дрехата включваше високо деколте, което е любимо на Клуни, но сега дизайнът беше по-къс от обичайното и по него се виждаха бляскави детайли.

Визиите на Амал обаче не спира дотук. Тя показа, че може да се облича елегантно дори и в студеното време, носейки дълга пуловерна рокля от Stella McCartney, която се отличаваше с висока яка и без ръкави. Тоалетът беше комбиниран с високи черни ботуши с червена подметка, чанта в кремав цвят и големи слънчеви очила.

До съпругата си, Джордж носеше синя тениска, дънки с широки крачоли и сиви обувки. Слънчевите очила присъстваха и в неговата визия, а в едната си ръка държеше кожено яке и книга.

Малко по-рано през месеца, двойката показа завидното си чувство за стил по време на премиерата на „Билет за рая“, където Клуни играе заедно с Джулия Робъртс. Съпрузите се присъединиха именно към актрисата, за да позират за няколко общи снимки, след което се отделиха, за да позволят на фотографите да направят и задължителните семейни кадри.

На червения килим Амал носеше дълга сива рокля с тънки презрамки, която комбинира с токчета в цвят шампанско, диамантени обеци, флорално-диамантена гривна и клъч в цвят металик. Малко по-късно тя се премени в жълта рокля с пайети с висока яка и дълги ръкави. Аксесоарите ѝ включваха жълт клъч и големи диамантени обеци.

Съвсем скоро Джордж и Амал Клуни ще отбележат осем години от сватбата си, а любовта им е все толкова силна. Двамата имат 5-годишните близнаци Александър и Ела, които все още не са показали пред света, защото искат да ги предпазят от медиите и вниманието възможно най-дълго.

Желанието за по-скрит личен живот обаче не пречи на Джордж публично да изразява любовта си към Амал. „Осем години! А казваха, че няма да издържим! Всичко в жена ми е магическо, както вече всеки е разбрал от това, за което тя се бори в света. Няма нищо негативно в нея“, казва актьорът.

Двойката се жени на красива церемония в Италия на 27 септември 2014 година. Попитан какви са моралните уроци, които със съпругата му се опитват да преподават на децата си, Клуни отговаря: „Да обръщат внимание на другите. В нашето семейство правилото е винаги да предизвикваш хората с власт и да защитаваш тези без“.

Джулия Робъртс,

Снимка: БГНЕС

Относно възможността Ела и Александър да поемат по неговите стъпки в Холивуд, Клуни е категоричен, че децата му може да правят каквото пожелаят. „Предполагам, че те са малко по-умни от мен, така че вероятно ще правят нещо значимо. Вече говорят три езика, а аз все още работя върху английския си“, шегува се той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари