IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни якета: Рийз Уидърспун с кожено предложение

28 септември 2022 10 30

Удобно, класическо и задължително за сезона

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Черното кожено яке е едно от онези основни неща в гардероба, които никога не излизат от мода. Безспорният шикозен избор винаги се връща като часовник в Холивуд по това време на годината и Рийз Уидърспун е поредното доказателство.

46-годишната звезда от „Сутрешното шоу“ публикува снимка в Instagram, на която е безгрижно облегната на екстериора на нещо, което изглежда като филмова площадка, пишейки в описанието „Къде ще ме намерите“. Тя носи черно кожено яке върху тъмнооранжева блуза с копчета и семпли черни дънки. Не е ясно дали е облечена за роля или това е просто изборът ѝ за свободно време през есента.

Независимо от причината за облеклото на Уидърспун, черните якета, особено разнообразието от изкуствена кожа, са най-универсалният продукт за студено време, който трябва да притежавате. Ежедневната комбинация от дрехи при актрисата е само поредният пример за това как може да включите якето в своя есенен тоалет.

Разбира се, Рийз не е единствената звезда, която оценява полезността и елегантността на доброто кожено яке. Наскоро Джиджи Хадид носи по-дълга версия с дължина до коляното, която оформи със сива риза, чиято долна част беше разкопчана, черни дънки с широки крачоли, черни слънчеви очила и черна кожена чанта. Хейли Бийбър също носеше квадратно голямо кожено яке, съчетано с къси спортни панталони, маратонки и бейзболна шапка. След това дойде ред на Бела Хадид, която умело съчета кожено дълго яке с цветна минирокля.

Въпреки че класическото черно кожено яке, като това на Уидърспун, със сигурност е печеливш избор, има много други кройки, които също са актуални за есента. Може да заложите на овърсайз модел, който да съчетаете с къс пуловер и дънки с висока талия, или пък да изберете къс вариант на кожено яке, което да разкрива останалата част от тоалета ви.

Ако сте от хората, на които винаги им е студено, е добре да изберете яке с вътрешна подплата или такова, към което е зашит допълнителен суитшърт. По този начин ще можете да облечете къса блуза или тениска, за да може да сте подготвени както за ниските температури сутрин, така и за горещините през средата на деня.

Ето няколко идеи как да носите черно кожено яке тази есен:

***

***

***

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари