IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър със семейството на червения килим

28 септември 2022 17 50

Липсваше само синът ѝ Джеймс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър получи специална и важна подкрепа на премиерата на „Фокус-мокус 2“ в Ню Йорк.

Във вторник, 27 септември, актрисата беше придружена от почти цялото си семейство на червения килим, доказвайки че стабилните връзки в Холивуд все още не са мираж. До Паркър, която беше облечена в лилав панталон и дълга флорална риза, застанаха близначките ѝ Табита и Марион, както и съпругът ѝ Матю Бродерик. Единственият липсващ от събитието беше 19-годишният син на двойката – Джеймс.

Сара Джесика

Снимка: Getty Images

За събитието, което празнува пускането на втората част на „Фокус-мокус“, дъщерите на Паркър и Бродерик бяха специално облечени и носеха обувки от позната марка. Марион носеше бляскава коктейлна рокля, допълнена от сандали на висок ток. До нея, Табита изглеждаше също толкова елегантно, облечена в черна рокля с дълги ръкави, комбинирана с бляскави сини токчета. Обувките и на двете бяха от личната марка на Сара Джесика Паркър.

Като човек, който рядко разочарова на червения килим, актрисата от „Сексът и градът“ този път реши да заложи на нестандартен тоалет. Тя облече дълга сребриста риза с флорални мотиви и бляскави акценти, комбинирана със 7/8 лилав панталон и впечатляващ чифт яркорозови сатенени токчета. Дрехите бяха дело на Armani Prive, а обувките бяха извадени от личната марка на Паркър.

Това е поредната семейна изява на червения килим. През март Табита, Марион и Джеймс се появиха за премиерата на пиесата Plaza Suite, където родителите им играят няколко влюбени двойки.

деца Сара

Снимка: Getty Images

Сега Паркър ще влезе отново в известната си роля на Сара Сандерсън във „Фокус-мокус 2“. Историята в него ще се развива близо 30 години след тази в първия филм. Към Сара Джесика се присъединяват и старите ѝ колежки Бети Милър и Кати Наджими. Според продуцента Адам Шанкман, трите дами сякаш не са напускали снимачната площадка.

„Беше все едно се връщаш във времето. Те постоянно се смееха и сякаш не са минали толкова много години. Всичко се случваше много лесно“, казва той пред People. Според него, първият филм не е бил хит веднага след излизането си, но постепенно се е превърнал в задължителен за гледане всеки Хелоуин.

Сара Джесика

Кати Наджими (вдясно), Бети Милър (в средата) и Сара Джесика Паркър. Снимка: Getty Images

„Фокус-мокус 2“ ще излезе на 30 септември в Disney+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари