IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код розово за новата визия на Джейми Лий Къртис

2 октомври 2022 10 30

Актрисата го облече за финалния трейлър на Halloween Ends

БГНЕС

БГНЕС

Джейми Лий Къртис показа стилна визия в розово. Актрисата заложи на елегантен костюм в стил Barbicore, за да отиде на вълнуваща кино вечер.

Красиво развълнувана в РОЗОВО за пускането на финалния трейлър за финалния боен филм, написа тя, визирайки проекта Halloween Ends.

Холивудската звезда изглежда страхотно с панталон и дълго сако, както и с тънка блузка в яркорозово. Те са комбинирани с обувки от крокодилска кожа в цвят бордо.

Джейми Лий Къртис получи похвали за това, че розовите дрехи определено ѝ отиват. Някои дори се пошегуваха, че Машийн Гън Кели, който обича да носи какво ли не в същия цвят, ще ѝ открадне костюма.

Актрисата търси кърваво отмъщение във финалния филм

Къртис сподели и въпросния трейлър на Halloween Ends. Нейната героиня Лори се изправя срещу маниакалния Майк в новата франчайз трилогия на Дейвид Гордън Грийн. Действието се развива точно четири години след миналогодишния Halloween Kills.

„Може би единственият начин той да умре е, ако аз също умра. Сега всичко свършва“, казва Джейми Лий Къртис в трейлъра.

Филмът на ужасите е франчайза на компаниите Universal Pictures, Miramax и Blumhouse. Той ще бъде пуснат по кината на 14 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Силви ( преди 1 година )
Много я харесвам !Харизматична актриса, с прекрасно чувство за хумор, умна и интелигентна жена!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар