IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови прически – Никол Шерцингер вече не е брюнетка

30 септември 2022 12 30

Певицата заложи на кобалтовосиньо за своята визия

БГНЕС

БГНЕС

Никол Шерцингер винаги е вдъхновение за нови прически. Виждали сме я с какви ли не вълни и аксесоари. Но като че ли не можем да приемем, че от брюнетка тя може да стане блондинка. Обаче певицата има все още с какво да ни изненада, появявайки се с драстична промяна.

Преди да излезе на сцената на музикалното шоу, в което е жури, бившата на Григор Димитров показа няколко снимки във Facebook и Instagram. Направени зад кулисите, те показват, че тя се е осмелила да смени цвета на косата. И вместо с тъмни кичури, е като някоя кукла Барби – със светлорозова прическа.

„Не посинявайте... има нов епизод на „Маскираният певец тази вечер!“, написа тя в социалните мрежи. И под нейните публикации заваляха хвалебствия за външния ѝ вид.

Изпълнителката показа бляскавия си комплект – от панталон с висока талия и поло, прибрано в него. И двете са с лъскав ефект, създаден от по-дребни пайети.

Розово и кобалтовосиньо – перфектната комбинация за певицата

В галерия Никол Шерцингер демонстрира розовата си коса с тъмни корени, която е леко чуплива. Не е ясно дали певицата носи перука, но определено бихме искали да я виждаме с по-нестандартна прическа по-често.

За завършек на визията в кобалтово дивата носи и сини сенки с блясък на клепачите си, както и сребърни бижута.

Преди да отиде на работа, Шерцингер не пропусна да посети част от дефилетата по време на Седмицата на модата в Милано. И оттам пусна няколко кадри с кожени дрехи. За да наблюдава шоуто на Boss, тя е избрала късо бюстие, пола и дълго манто с принт. В ръката си носи миничанта с магнитно закопчаване.

 

КоментариКоментари